nieuws

1
mei
afbeelding van frederic

Ledenmail week 10

Beste leden,

De kiesweek zit erop, hopelijk hebben jullie er van kunnen genieten. Het was een felle strijd tussen twee goeie teams, maar er kan er maar een de winnaar zijn. Team Lord of the Rings, met Igor Schittekat als praeses, was de uiteindelijke winnaar van de verkiezingen. Bij deze wil ik hem nogmaals feliciteren en beide teams bedanken voor hun inzet tijdens de kiesweek.

28
apr
afbeelding van stanneman

Uitslag Verkiezingen 2018-2019

Als Verkiezingscomité mogen wij u met trots het WINAK praesidium 2018-2019 aankondigen. Deze ploeg heeft op een aantal van 50 geldig uitgebrachte stemmen een volstrekte meerderheid behaald.
We nodigen jullie allemaal uit komende woensdag 9 mei om 20.30 in den Hagar voor de WINAK Overdrachtscantus.

WINAK Praesidium 2018-2019:
Team Lord of the Rings

Praeses: Igor Schittekat

Vice-Praeses: Ineke Vanhove

Quaestor: Fleur Heijnen

Ab-Actis/Feest: Roxan De Ridder

Cantor/P.R.: Frédéric Desclée

22
apr
afbeelding van frederic

Ledenmail week 9

Beste leden,

De kiesweek staat voor de deur! Maandag ochtend zal er traditiegetrouw een ontbijt voorzien worden op CMI om 8 uur door de Gaurdians of the Breakfast (het aftredend praesidium). Als je dan 's middags nog steeds honger hebt kan je mexicanos eten vanaf 12:30 op CMI bereid door Team Lord of the Rings. 's Avonds organiseert team Comic een drinking game film avond in den Hagar om 20u.

15
apr
afbeelding van frederic

Ledenmail week 8

Beste leden,

De paasvakantie komt aan zijn einde en het wordt weer tijd om naar de les te gaan. Hopelijk heb je van de vakantie kunnen geniet en ben je weer helemaal klaar om er in te vliegen. WINAK zal zoals altijd weer voor jullie klaar staan voor een hoop leuke activiteiten. We beginnen maandag met een lezing van Argenta. Deze zal gaan over risico analyse in de bank/verzekering sector. Om 18 uur begint de lezing in de G.017 op campus Middelheim. Achteraf is er een netwerkmoment met een glaasje cava en hapjes!

11
apr
afbeelding van frederic

Goedgekeurde ploegen voor de Verkiezingen voor 2018-2019

Hierbij kondigt het verkiezingscomité voor de verkiezingen van het WINAK praesidium van 2018–2019, de goedgekeurde ploegen in overeenstemming met de WINAK-statuten aan.

 

Team Lord of the Rings

Praeses
Igor Schittekat

Vice-Praeses
Ineke Vanhove

Quaestor
Fleur Heijnen

Ab-Actis/Feest
Roxan De Ridder

Cantor/P.R.
Frédéric Desclée

Schachtentemmer/Hagar
Ruben Caluwaerts

Zedenmeester/Hagar
Sam Apostel

26
mrt
afbeelding van frederic

Ledenmail week 7

Beste leden,

24
mrt
afbeelding van stanneman

Verkiezingen 2018

Beste WINAK-leden

Teneinde het voortbestaan van onze prachtige club te verzekeren, worden er ook dit jaar weer verkiezingen georganiseerd om een nieuw praesidium samen te stellen voor het academiejaar 2018-2019.

Deze verkiezingen vinden dit jaar plaats van 23 april tot en met 27 april 2018. Op volgende data en locaties kan er gestemd worden:

5
mrt
afbeelding van frederic

Ledenmail week 4

Beste leden,

25
feb
afbeelding van frederic

Ledenmail week 3

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie genoten van de quiz van afgelopen week en zijn jullie naar huis gegaan met mooie prijzen! Ook was de themesong cantus van afgelopen donderdag erg gezellig en hebben we nostalgisch kunnen meezingen met verscheidene liedjes van geweldige TV shows. 

18
feb
afbeelding van frederic

Ledenmail week 2

Beste leden,

Hopelijk heb je afgelopen donderdag op TD je match kunnen vinden. Het was zeker en vast een geslaagde TD en ik hoop dat jullie het even leuk vonden als ik. Deze dinsdag is het tijd voor de quiz georganiseerd door onze mentoren. Maak maar alvast een leuke ploeg (van maximum 6) om mee te doen en dan zien we jullie dinsdag om 18:45 in de T148 te groenenborger. Er zullen zeker ook drank en snacks voorzien worden aan studentikoze prijzen.

Pagina's

Subscribe to RSS - nieuws