Ledenmail 5

afbeelding van Louis

Beste WINAKker

Na alweer een topweek, waarin onze schachten hun lint hebben gekregen op de ZOB-cantus en we nog eens gezellig konden poolen in de Bal-enzo, krijgen we een paar dagen welverdiende rust. Deze week kunnen we wel uitkijken naar onze Karaoke-avond en vooruitblikken naar de grotere komende activiteiten!

Zo staat er een reis naar Krakau in de Paasvakantie op de planning, net als onze eerste TD binnenkort doorgaat. Ook de inschrijvingen voor het ledenweekend zijn open; inschrijven kan via deze link. Hopelijk zien we jullie in de komende weken op onze activiteiten!

Wens je onze activiteiten ook in je Google Calendar te krijgen, kan dat via deze link.

Ut Vivat, Crescat Floreatque WINAK! 

Dixi

Louis Van Gaelen
WINAK Praeses

Donderdag: Karaoke-avond

De langverwachte karaoke-avond staat deze donderdag op de planning in den Hagar. Tijdens de feestdagen kan je dus in plaats van Matlab- of Pythoncode te schrijven, je favoriete liedjes nog eens oplijsten en de tekst nog eens doornemen om de ster van de avond te worden. Meer info vind je in het Facebook-event.

Volgende maandag (7/11): Ledenetentje

Na al dat zingen donderdag en het bekomen vrijdag zijn jullie maandag welkom om een lekker hapje mee te eten in El Rodizio. Schrijf je nog snel in via deze link, dan ben je zeker van je plaatsje.

Meer info vind je in het Facebook-event.

3-8 april 2023: WINAKreis naar Krakau

Tijdens de kiesweek had ik dit al beloofd en nu zijn de plannen in de volgende fase gekomen. Houd deze week dus al vrij en bereid je voor op een onvergetelijke week! Meer concrete info en een inschrijflink volgen binnenkort.

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.