Ledenmail 1.1

afbeelding van Louis

Beste WINAKker

Proficiat met de aankoop van je WINAK lidkaart en bedankt om jouw mailadres in onze ledenlijst te zetten! Elke zondag zullen jullie deze mails ontvangen, zodat jullie op de hoogte blijven van onze activiteiten en nog eens kort kunnen terugblikken op de afgelopen week.

Tijdens de eerste week hebben jullie de kans gekregen om kennis te maken met WINAK. Op onze café-avond waren er alvast veel nieuwe - en uiteraard ook terugkerende - leden, wat ons natuurlijk enorm gelukkig maakt. De komende week zullen jullie alweer kunnen genieten van nieuwe activiteiten!

Wens je onze activiteiten ook in je Google Calendar te krijgen, kan dat via deze link.

Ut Vivat, Crescat Floreatque WINAK! 

Dixi
Louis Van Gaelen
WINAK Praeses

Komende activiteiten

Maandag: Interfac - openingsspelen

Ook de sportievelingen onder ons kunnen hun hartje deze week ophalen, deze keer zelf zonder MOVE-pas. Voor de interfac kunnen jullie mee-eten van het eten dat onze sporten voorzien (neem contact met hen op als je mee naar de interfac wilt en mee wilt eten; Danika Thijs en Luca Kempenaers). Achteraf voorziet Sportraad een gratis vat, redenen genoeg om dus eens af te komen! Meer info vind je in het Facebook-event.

Dinsdag: WINAK en Hera Bierbowling

Normaal gezien was het komende dinsdag al tijd voor TD, maar toen kwam boven water dat we tijdelijk zonder drankvergunning zitten in ons Fort. Uiteraard voorzien wij ter compensatie een andere activiteit waar jullie nog steeds jullie lederhosen of dirndl kunnen bovenhalen. Dinsdag kunnen jullie om 20u bij Antwerp Bowling (op Linkeroever) samen met ons genieten van een spelletje bowlen en een pintje! Schrijf je nog snel in via deze link, want de inschrijvingen sluiten zondag om 20u! Meer info vind je in het Facebook-event.

Donderdag: Hot dogs op CMI

Van al dat sporten kan je al eens honger krijgen, we’ve got you covered! Donderdag kunnen jullie tijdens de middagpauze genieten van heerlijke (eventueel vegetarische) hot dogs op campus Middelheim. Uiteraard krijg je bij vertoon van je lidkaart een gratis ledenportie, vergeet dus niet om je lidkaart mee te nemen! Meer info vind je in het Facebook-event.

Donderdag: Filmavond

Van al dat eten word je wel eens wat lomer en krijg je zin om lekker neer te ploffen in een comfortabele zetel. Het toeval wilt natuurlijk dat wij voor jullie een filmavond in petto hebben! Jullie zijn dus welkom om 20u voor onze filmavond. Stemmen voor de film kan nog onder het tabje 'discussie' op het evenement. Meer info vind je in het Facebook-event.

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.