Ledenmail 4

afbeelding van Louis

Beste WINAKker

Afgelopen week zijn onze robotschachten omgedoopt tot echte WINAK-robots, het was alweer een memorabele D00p! Op de boardgame-avond was er ook weer massaal veel volk aanwezig, wat enorm gezellig was in den Hagar.

De komende week staat de ZOB-cantus op het programma, waar onze gedoopte schachten met hun lintje beloond worden. Op donderdag trekken we dan weer naar de Bal-enzo om daar te poolen, of natuurlijk gewoon iets te drinken.

Wens je onze activiteiten ook in je Google Calendar te krijgen, kan dat via deze link.

Ut Vivat, Crescat Floreatque WINAK! 

Dixi

Louis Van Gaelen
WINAK Praeses

Maandag: Interfac - Badminton dames

Onze commilito Boris kan zich bijna niet meer houden, maar moet toch nog even wachten, want het is deze week aan de dames om badminton te spelen. Heb jij nog zin om mee te doen? Neem dan contact op met onze sportjes! Let op: de MOVE-pas is vereist; deze week gaat de interfac gewoon door in de Basic-Fit op Campus Middelheim. Meer info vind je in het Facebook-event.

Dinsdag: ZOB-cantus

Beep! Beep! Boop! Boop!

Na de D00p worden onze WINAK-robots beloond met hun lintje en zoals gewoonlijk gebeurt dit op een cantus, de ZOB-cantus. Ik kijk alvast enorm uit naar onze tweede cantus van het academiejaar, het wordt weer gezellig! Meer info vind je in het Facebook-event.

Donderdag: Poolavond

Voor zij die enkel van cafésport houden, zijn wij er ook deze week. Donderdag kunnen jullie jullie voetjes weer onder tafel schuiven in café Bal-enzo, of uiteraard jullie keu boven tafel houden en die balletjes erin poolen! Meer info vind je in het Facebook-event.

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.