Partnership

Profiel

WINAK is op zoek naar partners die onze leden een meerwaarde kunnen bieden. Onze ledenbasis is breed en gaat verder dan de studenten Wiskunde, Informatica en Fysica. De meerwaarde die we zoeken kan gaan van jobkansen tot korting op producten. We werken voornamelijk samen met bedrijven in de financiële sector en ICT-bedrijven. Daarnaast kunnen bedrijven die zich richten op studenten vanuit het perspectief als consument ook bij ons terecht.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met WINAK, stuur dan gerust een mailtje naar pr@winak.be om ideeën verder uit te werken. 

Aanbod voor de sponsor

WINAK bied bedrijven een ideaal platform om zich onder de studenten te kunnen profileren. Van lezingen tot uw logo op onze website, onze sponsor contract zijn steeds op maat gemaakt. Een professionele houding, goede samenwerking en een geslaagd resultaat zijn steeds onze 3 hoofddoelen! Hieronder vindt u alvast een aantal voorstellen:

 

  • Een eigen pagina op de website: Onder de link jobs bieden wij onze sponsors de mogelijkheid een eigen pagina te plaatsen met informatie en contactgegevens.
  • Een banner op de website: Op onze site kunnen wij een banner van uw bedrijf plaatsen met hyperlink waarlangs onze leden naar uw site kunnen gaan.
  • Een logo of informatie in ons clubblad "Den Baloe": Ook hier is de blootstelling hoog. Ons clubblad wordt aandachtig gelezen, online en op papier, en biedt tal van mogelijkheden in verband met formaat van het logo of de informatie.
  • Een logo op affiches en flyers: Deze worden op de drie universiteitscampussen in Wilrijk verspreid en opgehangen in de studentenhomes.
  • Een advertentie op onze Facebookpagina: WINAK heeft op Facebook een eigen pagina én groep. Dit zijn onze voornaamste communicatiekanalen geworden doorheen de jaren en niet alleen voor de studenten Wiskunde, Informatica en Fysica.
  • Evenementen:  Op grotere evenementen is het mogelijk speciale regelingen te treffen. Zo kan er een grote banner of vlag worden opgehangen. Als u folders wil uitdelen of een standje zetten is dit uiteraard ook mogelijk. Dit vergt iets meer engagement van de kant van de sponsor, maar het behoort zeker tot de mogelijkheden.
  • Mailing naar de leden: Persoonlijk mails sturen naar alle leden die toegestemd hebben om sponsormails te ontvangen of naar een specifieke groep van de leden, is ook mogelijk.
  • Uitdelen van flyers: WINAK kan flyers verdelen onder studenten van specifieke richtingen en studiejaren.
  • Contactmomenten: Wenst u een infoavond op te zetten, een kennismakingsdrink te organiseren of een lezing te geven voor onze studenten, dan kan WINAK hier tussenpersoon bij spelen. Indien gewenst kunnen wij dit evenement zelf organiseren.

Wij streven er steeds naar om de individuele noden van onze sponsors te vervullen. Indien u dus zelf nog ideeën heeft, zijn deze uiteraard altijd welkom. 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.