Ledenmail 2

afbeelding van Louis

Beste WINAKker

Ondertussen zijn we weeral een weekje verder. De dagen worden korter en D00p komt stilaan dichterbij!

Tijdens de afgelopen week hebben onze sportjes hun eerste interfac erop zitten. Naast en op het veld was dat een succes. Op en na de bierbowling met Hera hebben we ons weer goed geamuseerd. Na een lekkere hotdog op donderdag hebben jullie dan weer kunnen genieten van de enorm gezellige filmavond. Deze week heeft weer een aantal enorm leuke activiteiten in petto!

Wens je onze activiteiten ook in je Google Calendar te krijgen, kan dat via deze link.

Ut Vivat, Crescat Floreatque WINAK! 

Dixi

Louis Van Gaelen
WINAK Praeses

P.S. Houd zeker vrijdag 21/10 al vrij in jullie agenda voor de WINAK D00p!

Maandag: Dr!ll

Ben je nog aan het twijfelen om je te laten dopen? Of kan je net niet wachten tot de D00p om je écht WINAK schacht te voelen? De Dr!ll is de ultieme kans om te weten te komen of je je wilt laten dopen en uiteraard ook om jouw medeschachten te leren kennen. Ben je eerstejaars wiskunde, informatica of fysica? Enkele praesidiumleden komen jullie uit jullie les ophalen (om 12:45)! Ook achteraf zullen jullie een hapje te eten krijgen. Meer info vind je in het Facebook-event.

Woensdag: Interfac - Zaalvoetbal heren

Ook onze mannelijke sporters krijgen weeral de kans om zich uit te leven deze week. Als jij zin hebt om deze woensdag het beste van jezelf te geven op de interfac zaalvoetbal. Laat nog snel iets weten aan Luca of Danika als je interesse hebt. Voor deze interfac is de Move pass vereist! Meer info vind je in het Facebook-event.

Donderdag: Schachtenconvent

Een cantus, eindelijk! Na al dat zwijgen tijdens de les, stilletjes film kijken, die hotdog die je verhindert te zingen, die enorm moeilijke differentiaalvergelijking die jou het zwijgen oplegt of die enorm mooie schachtentemmer waardoor je niet meer uit je woorden raakt, is het tijd voor de eerste cantus van dit semester! Schachten, grijp jullie kans om de cantus te leren kennen en een enorm fijne avond te beleven. Ingvar en Arthur kijken er alvast enorm naar uit! Meer info vind je in het Facebook-event.

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.