activiteit

15
jul
afbeelding van frederic

WINAK Zwanen

Commilitones,

Aan het einde van het academisch jaar houden wij traditioneel een zwanenzang cantus om op plechtige wijze afscheid te nemen van de afstuderende studenten. Via deze webform kunnen zwanen melden dat ze wensen deel te nemen. We plannen deze cantus ergens eind september te doen, voordat het nieuwe academiejaar begint. In de webform kan u ook al aanduiden welke dag voor u mogelijk zouden zijn. Indien geen enkel van de dagen mogelijk is, zal er gezien worden of een alternatief mogelijk is.

3
jun

BBQ

Beste WINAK-leden, Fabiant-leden en respectievelijke sympathisanten,
 
Zoals ieder jaar voorzien WINAK en Fabiant weer iets om naar uit te zien in deze donkere studietijden, namelijk een heerlijk zomerse BBQ gevolgd door een geweldige TD! Uiteraard wordt het weer een heus eetfestijn met lekker mals vlees, verse groenten en natuurlijk kan ook een overheerlijke aardappel salade niet missen! Kortom een toffe avond vol plezier en eetgenot!
4
mrt
afbeelding van stanneman

WINAK Vrienden & Familie Cantus

Beste leden,

Ditmaal delen we de cantustafels en liederen met diegenen het dichtst bij ons, onze familie en vrienden. Op vrijdag 30 maart 2018 staat Den Hagar, ons clublokaal, klaar om jullie met open armen te ontvangen. Deze cantus is voor WINAK gedoopten enkel, zo is er genoeg plaats voor alle vriendjes, vriendinnetjes, mama's en papa's en de andere familieleden van onze leden. We beginnen die avond met het Io Vivat om 20.30u (schachten aanwezig om 20.00u). De prijs voor deze cantus is voor iedereen ledenprijs, we vragen dus 5 euro als inkom.

12
feb
afbeelding van stanneman

Verbroederingscantus

Beste WINAKker

Tijd voor een geweldige verbroedering in Diepenbeek met onze broertjes en zusjes van Wina Gent, Wina Leuven en Filii Lamberti. Het gaat door op vrijdagavond 2 maart. 

Locatie:
Zaal: Fitlink
Campuslaan 1/Z, 3590 Diepenbeek
Google maps link

We vertrekken vanuit Antwerpen met de trein. Er zullen zowel praesidiumleden opstappen in Antwerpen Centraal als in Berchem.

18
okt
afbeelding van stanneman

WINAK Ledenweekend

Yes, de inschrijvingen voor ons fantastische, onvergetelijke ledenweekend zijn geopend! We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op De Schalmei (Achtel 83, 2310 Rijkevorsel)in het weekend van vrijdag 17 november tot zondag 19 november. Jullie zijn allemaal welkom op vrijdagavond vanaf 18u. 

Vrijdag

  • Aankomst + avondmaal
  • Dropping
  • TD

Zaterdag

  • Brunch
  • Quiz
  • Avondmaal
  • Cantus
  • TD

Zondag

1
okt
afbeelding van DorienD

D00p

Op vrijdag 20 oktober 2017 organiseert WINAK voor de nieuwe eerstejaars, de schachten en porren, een studentend00p. Hieronder nog een woordje uitleg wat de d00p inhoudt en zodat je kan inzien dat een WINAK d00p in de eerste plaats een leuke activiteit is die je voor de rest van je leven zal bijblijven en waar je zeker nooit spijt van zal hebben!

 

19
feb
afbeelding van DorienD

WINAK @ the movies

Jeuj, tijd voor film!

Even de praktische zaken op een rijtje zetten:
- De gekozen film is Logan
- 6 euro voor de film
- 19.45 u aanwezig voor de film (voorstelling van 20 u)
- UGC Antwerpen
- fietsploeg vertrekt om 19.00u 

9
jan

WINAK LAN 2016-2017

Beste WINAKkers!

Hier zijn we weer met onze LAN! We hebben moeten knokken en vechten, maar hebben uiteindelijk toch onze geliefde KP te pakken gekregen!

Van vrijdagavond 3 februari tot woensdagmiddag 8 februari kunnen jullie weer ongestoord in de KP genieten van games en films. Wat je nog allemaal kan verwachten is:

20
dec
afbeelding van Vissers

WINAK Ledenkledij 2016-2017

Beste leden,

Ook dit jaar kunnen jullie ledenkledij bestellen. Dit jaar bieden we het volgende aan:
- Hoodie (voor ontwerp, zie afbeelding in het event)
- UA-trui (voorzien van het WINAK-schild op de rug)

12
nov
afbeelding van DorienD

WINAK goes Boedapest!

Inderdaad, u leest het goed! We gaan op reis!! Houd dus zeker de eerste week van de paasvakantie vrij om ons te vergezellen op deze trip naar Boedapest.

Allemaal goed en wel, maar wa kost da?
Alle deelnemers betalen €299. Dit bedrag omvat volgende zaken:
- Vervoer heen en terug.
- Overnachtingen in een hostel.
- Trui
- Wine tasting op een boot.
- Gaan zwemmen in thermen.
- Eén avond op restaurant (drank exclusief)
- And much more...

Pagina's

Subscribe to RSS - activiteit