activiteit

19
dec

FOSDEM

Beste WINAKkers, maar vooral de informatici en alle andere computer liefhebbers

Zaterdag 1 februari is het weer FOSDEM, een jaarlijkse opensource beurs, altijd interessant om eens te gaan kijken. Op deze activiteit kan je lezingen en discussies verwachten over de hedendaagse open-source en informatica wereld over uiteenlopende onderwerpen. Hiertussen zitten dingen over Game Development, Security, Coding for Language Communities en nog veel meer.

8
nov

SCK

Beste leden

23
okt

Ledenweekend

Het WINAK Ledenweekend staat weer voor de deur, en vanaf nu zijn de inschrijvingen voor dit onvergetelijke weekend geopend. Dit jaar trekken we naar 't Witgoor (Witgoorsebaan 76, 2990 Wuustwezel), en dit in het weekend van 15 tot 17 november. Jullie zijn allemaal welkom op vrijdagavond vanaf 18u.
 
 
Vrijdag
  • Aankomst + avondmaal
  • Dropping
20
okt

Cocktailcantus

Commilitones

Op woensdag 31/10 organiseert WINAK een cocktailcantus! Doorheen de avond gaan de cocktails appeljenever-ice tea of sex on the beach rijkelijk vloeien. In tegenstelling tot een normale cantus, gaat het Io Vivat deze keer weerklinken om 20u, dus wees zeker op tijd! De prijs voor deze geweldig zotte cantus is €8/€10 voor lid/niet-lid. Wil je deze toffe cantus meemaken, schrijf je dan zo snel mogelijk in via onderstaand formulier.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit

Arno Verlinden
WINAK Praeses 2019-2020

 

9
jul

Zwanenzang

Commilitones

Wij houden op het einde van het academisch jaar traditioneel een zwanenzang cantus om plechtig afscheid te nemen van de afstuderende studenten. Via deze webform kunnen zwanen laten weten dat ze hieraan wensen deel te nemen. Deze cantus willen we ergens eind september doen, voor het begin van het nieuwe academiejaar. In de webform kan u aanduiden welke dagen u aanwezig kan zijn. Indien geen van de opties gepast zijn kunnen we natuurlijk kijken voor een alternatieve datum.

19
nov
afbeelding van stanneman

WINAK Ledenetentje @Amadeus

Beste leden en sympathisanten,

Woensdag 28 november is het weer tijd om met z’n allen lekker te gaan eten! Ons ledenetentje zal ook dit jaar plaatsvinden in den Amadeus. Daar zullen we ribbetjes à volonté eten voor slechts €15. Het belooft een mega gezellige avond te worden, dus zeker afkomen!
Om 18u30 zal er een fietsploeg vertrekken van TPC, iedereen wordt om 19u verwacht aan de Sint Paulusplaats 20 in Antwerpen. Inschrijven voor deze leuke avond kan hier onder tot maandag 26 november, 17u.

Tot dan!
WINAK

11
okt
afbeelding van Rubencalu

D00p

Op vrijdag 26 oktober 2018 organiseert WINAK voor de nieuwe eerstejaars, de schachten en porren, een studentend00p. Hieronder nog een woordje uitleg wat de d00p inhoudt en zodat je kan inzien dat een WINAK d00p in de eerste plaats een leuke activiteit is die je voor de rest van je leven zal bijblijven en waar je zeker nooit spijt van zal hebben!

 

15
jul
afbeelding van frederic

WINAK Zwanen

Commilitones,

Aan het einde van het academisch jaar houden wij traditioneel een zwanenzang cantus om op plechtige wijze afscheid te nemen van de afstuderende studenten. Via deze webform kunnen zwanen melden dat ze wensen deel te nemen. We plannen deze cantus ergens eind september te doen, voordat het nieuwe academiejaar begint. In de webform kan u ook al aanduiden welke dag voor u mogelijk zouden zijn. Indien geen enkel van de dagen mogelijk is, zal er gezien worden of een alternatief mogelijk is.

3
jun

BBQ

Beste WINAK-leden, Fabiant-leden en respectievelijke sympathisanten,
 
Zoals ieder jaar voorzien WINAK en Fabiant weer iets om naar uit te zien in deze donkere studietijden, namelijk een heerlijk zomerse BBQ gevolgd door een geweldige TD! Uiteraard wordt het weer een heus eetfestijn met lekker mals vlees, verse groenten en natuurlijk kan ook een overheerlijke aardappel salade niet missen! Kortom een toffe avond vol plezier en eetgenot!
4
mrt
afbeelding van stanneman

WINAK Vrienden & Familie Cantus

Beste leden,

Ditmaal delen we de cantustafels en liederen met diegenen het dichtst bij ons, onze familie en vrienden. Op vrijdag 30 maart 2018 staat Den Hagar, ons clublokaal, klaar om jullie met open armen te ontvangen. Deze cantus is voor WINAK gedoopten enkel, zo is er genoeg plaats voor alle vriendjes, vriendinnetjes, mama's en papa's en de andere familieleden van onze leden. We beginnen die avond met het Io Vivat om 20.30u (schachten aanwezig om 20.00u). De prijs voor deze cantus is voor iedereen ledenprijs, we vragen dus 5 euro als inkom.

Pagina's

Subscribe to RSS - activiteit
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.