Ledenmail week 8

Beste WINAKkers

Nu er weer een week gepasseerd is, moeten we de tweede TD van het semester achter ons laten. We hebben afgelopen week de KP helemaal omgedoopt in een Mexicaanse sfeer. De tequila en cactusjenever vlogen door de lucht, een piñata heeft zijn leven verloren en de mexicano’s werden rijkelijk gesmaakt. Kortom, het was een TD om niet te vergeten!

Komende week hebben we weer een aantal activiteiten voor jullie klaar staan. De dagen worden korter, en de nachten worden kouder dus ik het tijd om een gezellige activiteit te organiseren in onze geliefde Hagar. Zak daarom woensdag 13/11 af naar ‘Cinema Hagar’. We toveren den Hagar helemaal om tot een charmante cinema waar we allemaal samen kunnen genieten van toffe familiemomenten. Er is namelijk niets beter dan een goede film, popcorn en toffe mensen om het mee te delen! Om deze avond echter nog beter te maken, geven we jullie op voorhand de kans om pizza te bestellen. De eerste film is rond 19u30, maar niet getreurd voor de mensen die wat later zijn want rond 21u30 is de tweede film. Voor meer informatie, en de keuze van films kan je altijd terecht op het Facebook evenement.
https://www.facebook.com/events/407812299890988/ 

Nadat we allemaal hebben kunnen rusten bij een film, is het vrijdag 15/11 eindelijk zo ver. Het is namelijk tijd voor ons jaarlijks ledenweekend! Dit jaar trekken we met WINAK naar ’t Witgoor (Witgoorsebaan 76, 2990 Wuustwezel). Doorheen het weekend zijn er tal van activiteiten voorzien om elkaar nog beter te leren kennen. Zo is iedereen op vrijdag welkom vanaf 18u om zijn stoel onder tafel te schuiven en te genieten van een perfect bereide maaltijd van de topchefs van WINAK. Nadat iedereen zijn honger heeft kunnen stillen, is het tijd voor de beruchte dropping. Hierbij worden er groepjes gemaakt en worden jullie gedropt in the middle of nowhere. Waarna het de bedoeling is om door middel van opdrachtjes terug aan het huisje te geraken. De avond wordt nadien feestelijk afgelosten met een TD. De volgende dag worden we allemaal terug wakker  met een heerlijke brunch. Doorheen de namiddag hebben de mentoren een super leuke quiz voorbereid en kunnen we allemaal onze batterijen terug opladen. Want ’s avonds is het tijd voor een wisselcantus. Heb je ooit al eens praeses, cantor of temmer willen zijn? Die avond zou dat zo maar eens kunnen! Ten slotte wordt het weekend afgesloten op zondag bij een welverdiende tas koffie en een boterham met choco, waar we de avonturen van de dagen er voor terug navertellen. Om dit fantastisch plezante weekend mee te maken, kan je je nog steeds inschrijven via https://www.winak.be/ledenweekend. Als je dit gedaan hebt, zet je dan zeker op aanwezig op ons Facebook evenement. https://www.facebook.com/events/2785414194810208/. Hopelijk tot dan! 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit

Arno Verlinden
WINAK Praeses 2019-2020

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.