WINAK Ledenmail 8

Goedendag WINAKkers

Er zitten weeral twee weken op na mijn vorige ledenmailtje. In die twee weken hebben we een enorm boeiende lezing van ‘den Eelbode’ gevolgd die je nog steeds kan herbekijken. Ook hebben onze informatici hun beste beentje voorgezet om onze naam op Google Hashcode te verdedigen in een bloed zweet en tranen (om dienen computer te koelen) kostende wedstrijd en vorige week maakten we kennis met 64 vierkantjes en 16 abstracte barbiepoppen tijdens de online schaakles. Deze kan je nu eveneens herbekijken op ons YouTubekanaal (https://youtu.be/EI7xj9y2el4) om je nog eens extra voor te bereiden op het schaaktoernooi van volgende week!

Deze week kijken we nog eens samen film. Een film met een bepaald thema dat jij mee kan kiezen. Vul dus zeker nog de poll in in het Facebookevent. Na het schaaktoernooi van volgende week, waarvoor je je moet inschrijven (niet vergeten!),  heb je ook de kans om wat dieper kennis te maken met de bedrijven die ons sponsoren tijdens een gezellige babbel op onze online netwerkavond. Leer dus al de personen kennen bij wie je een latere carrière wel ziet zitten. Daarbij zullen hier drie doctoraatsstudenten of mensen die hun doctoraat al behaald hebben aanwezig zijn, één van elke WINAK-richting en die allemaal aan UAntwerpen gestudeerd hebben. Ben je dus geïnteresseerd om eventueel te doctoreren? Dan is dit de uitgelezen kans om hier al wat info over te vergaren.

Natuurlijk is er ook nog onze Strava-actie. Deze loopt af op zondag 21 maart. Wil je dus nog een gratis en geweldig trendy WINAK drinkbus verdienen? Wel, deze twee weken zijn je laatste kans! Trek dus die loop- of fietsoutfit aan en doe ne keer zot! Nu, na al dat gesport heb je vanzelfsprekend een lekker biertje, cidertje of een ander non-alcoholisch drankje verdiend. Mother WINAK provides! De uitgelezen kans hiervoor is onze gala-degustatie-bingoavond, waarvoor je een drankenpakket kan bestellen. Dat doe je hier: https://forms.gle/LhfDhsyU4XHB65kLA. Let op! Dit kan tot 22 maart. Wees er dus snel bij en dan kunnen wij samen gezellig degusteren op 30 maart. 

Nog heuglijk nieuws: Vanaf volgende week komen er terug lessen op campus voor elke student. Het duurt waarschijnlijk nog even, maar dit is het begin van een misschien nog lange weg naar terug die traditionele WINAK-activiteiten waar we zo naar verlangen. Wie weet kunnen we deze zomervakantie wel terug een WINAK BBQ organiseren! Zou dat niet fantastisch zijn? We gaan nog niet te veel speculeren, maar aan dit lichtpuntje dat we al terug naar de campus kunnen, trekken we ons op!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Thomas ‘Theumes’ Van Laer
WINAK Praeses 2020-2021

Komende activiteiten

11/03 WINAK Online Filmavond

Je wordt wakker in je kamer. Op een tafel, ver van je bed, is een prof nog altijd een moeilijke wiskundige constructie aan het uitleggen. Je voelt een getril en een geluidje ergens in je nest van snacks, oude kleren en vergeten cursussen. Je baant je een weg door het kluwen van afval en dekens, onderweg word je aangevallen door de familie egels die nu onder je bureau leeft. Na een kwartier zoeken en worstelen met je overgroeide kamerplanten vind je onder een zak van tien kilo popcorn in een plas van een mysterieuze vloeistof je gsm. Er staat één melding op: WINAK Filmavond. "Yess," denk je bij jezelf voor je terug flauwvalt van het tekort aan zuurstof. WINAK gaat er weer een knaller van maken!

https://fb.me/e/54WtjhHQv

16/03 WINAK Game Night met schaaktoernooi

De klok tikt. Het zweet parelt van je voorhoofd en je okselvijvers worden als beschermde waterweg bestempeld door het ministerie van milieu. Voor je staart je tegenstander je koelbloedig aan. Ga je met je paard naar voren om je loper vrij te zetten? Maar wat doet haar koningin dan? En wat is ze al heel de tijd van plan met die toren? Je hart bonst in je keel terwijl je met trillende vingers richting je pion beweegt. Ga je ervoor? Zet je al je denkspieren en je eer op het spel in het oudste spel ter wereld? Of geef je gewoon op en ga je kleurewiezen in het tweede discordkanaal? Dit alles en meer kan je beleven op de WINAK game night, deze keer met Schaaktoernooi! Om deel te kunnen nemen moet je je ook inschrijven.

https://fb.me/e/1YudcArUr

19/03 WINAK Online netwerkavond

Het is al lang een gespreksonderwerp binnen WINAK, maar nu is het eindelijk een feit. WINAK organiseert op vrijdag 19 maart haar eerste Netwerkavond! In normale omstandigheden zouden bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten in den Hagar met een frisse pint in de hand. Jammer genoeg laten de huidige omstandigheden dit niet toe en wordt dit event volledig gedigitaliseerd.

Den Hagar wordt vervangen door Blackboard Collaborate en voor de frisse pint kan je uiteraard zelf nog zorgen. Elke student wiskunde, informatica en fysica heeft op dit moment toegang tot de WINAK pagina op Blackboard (Mijn Organisaties > Opleiding > WINAK). Moest je geen student zijn aan de UAntwerpen of geen van de WINAK richtingen studeren, dan verwelkomen we je nog steeds met open armen op onze netwerkavond. Het enigste wat je moet doen, is het volgende formulier invullen zodat we jou de nodige informatie kunnen toesturen: https://forms.gle/XgUYNtdu9PzdVRHi7.

Doorheen de avond zullen de vertegenwoordigers van de verschillende bedrijven hun eigen ruimte hebben zodat je rustig een gesprek kan voeren met elkaar. Om het ijs te breken zullen er enkele interessante quotes en stellingen aanwezig zijn. Op deze manier kan je een tof, maar boeiend gesprek starten.

Benieuwd welke bedrijven en vertegenwoordigers aanwezig zullen zijn? Ontdek het via de volgende site: https://winaknetwerkavond20-21.weebly.com/

https://fb.me/e/1V58SELDo

21/03 Einde WINAK Strava-actie

Tot en met 21 maart loopt onze WINAK Strava-actie waarmee je verschillende bons van Decathlon kan winnen en een WINAK drinkbus binnenrijft als je twee opeenvolgende weken genoeg loopt en/of fietst. In de beschrijving van dit event kan je nog eens alle voorwaarden om kans te maken terugvinden. Veel sportplezier!

https://fb.me/e/185fP4JX1

 

 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.