WINAK Feestweek

afbeelding van DorienD

Beste leden

We zijn allemaal nog volop aan het studeren, maar niet getreurd: Feestweek komt er weldra aan! Nog een weekje goed studeren en dan kunnen we uitkijken naar mooi dronken momenten die je diezelfde nacht nog gaat vergeten. Om jullie al een beetje op te warmen voor de feestweek zal ik hieronder een lijstje zetten met wat we allemaal gaan doen die week:

Dinsdag 28 juni 2016 is er zowel een BBQ in fort VI aan het ASK-gebouw ism Fabiant en direct daarna strekken we onze beentjes om onze beste dancemoves op de Into The Galaxy TD in de Konijnenpijp te laten zien. Vergeet je zeker niet in te schrijven voor de BBQ op onze site http://www.winak.be/bbq. De inschrijvingen sluiten op dinsdag 21 juni 2016 om 12 uur 's middags. 

Donderdag 30 juni 2016 is er de enige echte Feestcantus in den Hagar.  Op deze cantus gaan we vieren dat de examens gedaan zijn en dat we nog eens leuk samen liedjes kunnen zingen. Tevens zullen hier desperado's verkocht worden. Er zijn er 3 voor €2! 

Ook zou ik een warme oproep willen doen om allemaal te komen helpen op de Hagar bouwweek. Check zeker het facebookevenement voor updates, want door de werken aan het paradeplein (het plein voor den Hagar) kan het zijn dat de bouwweek moeten verschoven worden naar een andere datum.

Hier nog iets waar je jezelf mee kan bezighouden als je geen zin hebt in leren. De allerbelangrijkste stemming waar je ooit mee zal meedoen: DE WINMIES ! Hier vind je het formulier dat je moet invullen voor de WINMIES: https://docs.google.com/forms/d/1Tt4RblOWhwTHWxJ44Nfql6Fjr4ZOq1W3k5Z8uo2AYwM/viewform
 

Ut Vivat, Crescat, Floreatque WINAK!

Dixit,

Dorien Denis
WINAK Praeses 2016 - 2017

 

 

tags: