Statusbericht

Submissions for this form are closed.

BBQ

afbeelding van frederic

BBQ

Dinsdag 4 juli 2017

Beste WINAK-leden, Fabiant-leden en respectievelijke sympathisanten,
 
Zoals ieder jaar voorziet WINAK weer iets om naar uit te zien in deze donkere studietijden, namelijk een heerlijk zomerse BBQ gevolgd door een geweldige TD! Dit jaar is het opnieuw in samenwerking met Fabiant. Uiteraard wordt het weer een heus eetfestijn met lekker mals vlees, verse groenten en natuurlijk kan ook een overheerlijke aardappel salade niet missen! Kortom een geweldige avond vol plezier en eetgenot!
 
Dit jaar hebben wij in de aanbieding:
  • Hamburger
  • BBQ worst
  • Saté
  • Vegetarische burger
 
Omdat dit vlees natuurlijk vergezeld moet worden door anderen lekkernijen zit er in de inkomprijs ook een overvloed aan aardappel-, pasta- en rijstsalade inbegrepen! En omdat dit nog steeds niet genoeg is bieden we ook nog een heus assoritment aan andere groeten aan! Honger zal je dus zeker niet lijden!

De inkom voor deze geweldige BBQ bedraagt slechts:

  • €7 voor leden van Fabiant en/of WINAK
  • €9 voor niet-leden
  • €1 per stuk vlees of vegetarisch alternatief je bestelt
Uiteraard is er ook drank aan studentikoze prijzen!
 
Handig om te weten is dat als je inkom betaalt op onze BBQ, je meteen gratis binnen mag op de geweldige Fabiant & WINAK TD Masqué die daarop volgt in de Konijnenpijp en Hagar!
 
Niets houdt je nog tegen om te wachten, dus schrijf je snel in op de webform die je onderaan deze pagina kan vinden. De deadline om in te schrijven is dinsdag 27 juni om 12u!
Dan zien wij u graag op dinsdag 4 juli om 17.00u op het paradeplein voor den Hagar!
 
Dixerunt,
 
Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018
 
Pieter Luys
Fabiant Praeses 2017 - 2018
Tags: