WINAK Week 6

afbeelding van Jos

Beste leden

De pannenkoeken hebben gesmaakt, de schachten zijn eindelijk herkenbaar met hun nieuwe lintje, hoog tijd voor week 6 dus.

De schachtenkoning(in)sverkiezingscantus die oorspronkelijk op komende dinsdag geplaatst stond is verplaatst naar week 9, nog even geduld dus.
Deze donderdag 29/10 is het eindelijk Mexican TD!! Samen met DIEFKA bouwen we een heuze fiesta in de KP. Ik kan al verklappen dat er Desperados, Tequila, knotsgekke acties en véél sfeer zullen zijn! Vestiaire aanwezig, geen reden om niet te komen!

Op maandag zullen we ook aanwezig zijn op de interfac: een specialleke want het is Surprise Interfac. Wil je mee sporten en of eten, stuur dan even een mailtje naar sport@winak.be. Eters: 18.00h, niet-eters: 18.45h @Campus Middelheim. Geen UA PlusPass nodig!

Nu de d%pperiode zo goed als achter de rug is richten we ons weer helemaal op ons 50-jarig bestaan. We gaan binnenkort immers naar de cinema. Op 4/11 trekken we naar Cinema4You. En niet zomaar, we zien immers de première van de nieuwe James Bond film: Spectre. Dit voor een spotprijs van €3. Inschrijven verplicht via www.winak.be/film

Diezelfde week is het ook Verbroederingscantus, dit jaar een thuiswedstrijd in ons geliefde Fort. Deze zal doorgaan op vrijdag 6/11.

Tot slot blijf ik spammen met het ledenweekend, wat er natuurlijk veelbelovend awesome uitziet!! 13-15 november trekken we er op uit. Info en inschrijving: www.winak.be/ledenweekend

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

--
Wil je graag de volledige kalender zien? Hij staat op onze website via de tab Activiteiten.
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en blijf automatisch op de hoogte van wat we doen.

tags: