WINAK Ledenmail week 5

Tags: 

Beste WINAK'ers, 

De D%P zit erop! WINAK is 36 schachten en porren rijker. Binnekort krijgen onze schachten/porren hun schachtenlintje waar ze voor hebben afgezien. Vorige week stond er enkel de D%P op het programma maar komende week hebben we wat te doen. We gaan sporten, drinken, dansen en vooral veel plezier beleven!

Maandag beginnen we de week sportief met de SUPRISE INTERFAC. Onze sporten zijn zeer goed bezig wat deelnemerspunen betreft. Nu beginnen we ook wat te winnen want afgelopen woensdag werden we tweede met zaalvoetbal heren. Proficiat mannen! Nu gaan we met volle moed naar de volgende INTERFAC en dat is... Ball Badminton! Een sportsticker is niet verplicht dus als je wil komen sporten voor WINAK, kom dan zeker. Afspraak om 19:00u @Health City Middelheim.

Dinsdag hebben we onze tweede TD van dit academiejaar met Demetris. Mother Russia TD wordt DE TD van de wodka. Kijk zeker naar al de fantastische acties op ons facebook-event. We beginnen dit feestje om 22:00u @KP.

Donderdag is een zeer belangrijke dag voor onze schachten. Omdat we dit jaar Cocktailcantus nieuw leven in blazen, geven we de schachtenlintjes niet tijdens die cantus. We doen daarom Zwart-oranje banier caféavond! Dan zullen onze schachten hun lintje krijgen. We beginnen de avond om 20:00u @Den Hagar. Ergens op deze avond zal het plechtig stuk met de lintjes plaatsvinden ENKEL onder  gedoopten. NIET-gedoopten zijn ook zeker welkom op de caféavond maar zullen enkel het plechtig stuk niet mogen bijwonen. 

Ik kijk er naar uit zoveel mogelijk WINAK'ers te zien op één van onze volgende activiteiten!

 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014