WINAK ledenmail week 4

Tags: 

Beste WINAKkers,

De tijd vliegt snel voorbij. We hebben onze eerste TD al gehad en ook onze eerste cantus "Schachtenconvent" is een feit. We hebben dit jaar weer een redelijk goed gevulde schachtenbak en die zal in week 4 tot het uiterste worden gedreven. Er zijn deze week maar 2 activiteiten van ons dus zeker komen!

Woensdag 16 oktober is het INTERFAC Zaalvoetbal heren. Tot nu toe hebben we altijd het maximaal aantal deelnemerspunten gehaald en dat wilen we zo houden. We hebben jammer genoeg nog niets gewonnen en daar moet verandering in komen. Daarom zijn we op zoek naar jonge mannen (met voetbalervaring) die mee voor WINAK willen "shotten". Het begint om 19:00u @Health City op CMI. Als je wil meedoen, stuur dan een mailtje naar sport@winak.be. Als je ook nog een broodje wilt, moet je dit ook aan de sporten laten weten. Kom dan wel iets vroeger naar daar!

Donderdag 17 oktober is de belangrijkste activiteit van week 4: D00P! Onze pré-schachten/pré-porren zullen zwaar afzien alvorens ze zich volwaardige schacht/por van WINAK mogen noemen. Zij worden verwacht om 19:30u @Hagar. Het thema van dit jaar is SPOKEN! Zij moeten verkleed komen als spook en vergeet dat cadeautje voor het praesidium niet! Anders word je direct al harder aangepakt. Anciens zijn ook al welkom vanaf 19:30u.

Dan kondig ik ook nog graag aan dat de inschrijvingen voor het WINAK ledenweekend geopend zijn. Je kan je inschrijven op de WINAK website waar je ook meer info vind. Dit jaar gaan we naar t' Wit Goor in Wuustwezel. Je kan mee voor de prijs van €35/40 voor eerstejaars/leden. Maar daar kan nog €5 afgaan want dit jaar gaan we niet met de bus. Je moet op eigen houtje daar raken. Er rijden normaal genoeg auto's naar daar dus carpoolen is de boodschap! De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je zo snel mogelijk in.

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014