WINAK Ledenmail week 3

Tags: 

Beste WINAKkers, 

De weken vliegen weeral voorbij en het is al week 3. Wederom een week vol WINAK activiteiten !

Maandag 7 oktober  beginnen we met de Interfac: Handbal Heren. Na het maximaal aantal deelnemerspunten op de openingsspelen zijn de sporten erop gebrand dit telkens weer te halen. En alle mannelijke WINAKkers kunnen daarbij helpen. De vrouwen kunnen altijd komen supporteren! Afspraak om 18:45u aan Health City op Middelheim. 

Dinsdag 8 oktober staan we s'middags op campus Groenenborger. We verkopen dan hotdogs aan studentikoze prijzen (€0,50/€1 voor lid/nt-lid). Vanaf 12:00u kan je een hotdog komen kopen. En de eerste 100 leden krijgen een gratis hotdog. Dus wees zeker op tijd!

Donderdag 10 oktober hebben we ons Schachtenconvent. Het is tijd om onze nieuwe schachten te leren kennen en te kijken of ze een deftig pintje kunnen verzetten. De schachten worden om 19:30u aan den Hagar verwacht om geinformeerd te worden over cantus door schachtentemmer Sander en zedenmeester Bram! Om 20:30u begint dan onze cantus waarvan het eerste deel enkel is voor Praesidium en WOZzen. Vanaf 22:15u is iedereen welkom. 

Vrijdag 11 oktober is het verbroederingscantus in Diepenbeek. Onze broeders, Filii Lamberti, hebben dit jaar hun lustrumjaar en  hebben ons uitgenodigd. Het preciese adres is Agoralaan Gebouw D, 3590 Diepenbeek. Deze cantus is enkel voor leden van FILII LAMBERTI, WINA LEUVEN, WINA GENT en WINAK. Het valt dit jaar jammer genoeg op een slecht moment. Maar we gaantoch proberen met wat volk naar daar te trekken. We zullen ze laten zien hoe wij in Antwerpen cantussen. We zullen naar daar reizen met de trein maar precieze uren volgen nog in het facebook-event. 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

Joël "Juulleke" Holsters WINAK praeses 2013-2014

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.