Ledenmail week 7

Beste WINAKkers

Met dat tweede verlengde weekend sluiten we week 7 af, en blikken we terug op deze mooie week. Of toch wat we er nog van weten!

Woensdag hebben we eindelijk de overdracht van Theumes en mij kunnen houden op cantus. Dat jullie ervan genoten hebben, dat is zeker. Of Theumes en ik ervan genoten hebben, dat laat ik aan jullie verbeelding over. Sommige prosenioren hebben nog eens de kans gekregen om voor te zitten en er waren ook enkele WOZzen aanwezig om te zien hoe de nieuwe generatie WINAKkers het doen. Al bij al hebben we op deze verre locatie er nog eens een topper van een cantus van gemaakt.

Met die twee verlengde weekenden moet iedereen natuurlijk ingehaald zijn met schoolwerk, tenzij je natuurlijk uitstelgedrag vertoont zoals ik. Maak dan nog snel je schoolwerk af, want het WINAK Ledenweekend komt er deze week aan! Er zijn nog meer dan genoeg plaatsen beschikbaar dus aarzel niet om je nog in te schrijven via de form in het Facebook evenement.

Hopelijk zien we jullie allemaal komende week terug op meer WINAK activiteiten!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

Komende activiteiten:

16/11 Lustrum degustatieavond

Naar aanleiding van enkele succesvolle online edities vorig jaar, kunnen we eindelijk die degustatieavond in het echt organiseren! Kom op 16 november naar de Vizit mee vanaf 16 uur, waar er erg veel verschillende bieren te verkrijgen zijn aan schappelijke prijzen. Je zal hier verschillende bieren kunnen degusteren, bieren a la carte kunnen bestellen en nog zoveel meer. Voor de niet bierdrinkers is er ook Brut de Pêche aanwezig, en voor de niet alcoholdrinkers is er zelfgemaakte limonade! Zoals eender welke caféavond ben je hier welkom voor een gezellige babbel natuurlijk.

19/11 - 21/11 Ledenweekend

Het weekend waar iedere WINAKker een heel jaar naar uitkijkt (en nu al wel 2 jaar) het WINAK Ledenweekend! Vervoeg ons in Louette-Saint-Piere waar we nog eens een weekend lang de buurt onveilig zullen maken. Een dropping, wisselcantus, TDs, etc. Zullen zoals altijd niet ontbreken. Dit jaar is er ook een BBQ op zaterdagavond waar je kan genieten van enkele vleesjes (of andere dingen, voorzien voor de vegetariërs). Schrijf je snel in via het evenement: https://fb.me/e/2EtaBcRcr.

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.