Ledenmail week 6

Beste WINAKkers

Het academiejaar is al een tijdje bezig en ondertussen heeft WINAK een hele nieuwe lading aan schachten. Deze hebben vorige week op onze ZOB-cantus hun lintje dubbel en dik verdiend! Vanaf nu mogen ze pronken op elke activiteit dat ze een trotse schacht zijn van WINAK. 

Na een overrompeling aan inschrijvingen voor onze cocktailcantus, mag ik met trots zeggen dat heel deze cantus is uitverkocht! Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te verwelkomen aanstaande donderdag 31/10 in den Hagar voor een sfeercantus van formaat. Vergeet niet dat deze keer het Io Vivat zal weerklinken om 20u i.p.v. 20u30.

Daarnaast wil ik jullie allemaal al warm maken voor ons ledenweekend. Van vrijdag 15/11 tot zondag 17/11 gaat WINAK naar ’t Witgoor (Witgoorsebaan 76, 2990 Wuustwezel). Op dit weekend kan iedereen elkaar beter leren kennen en staan er tal van toffe activiteiten op het programma. Zo zal er vrijdag avond een dropping zijn, gevold door een TD en op zaterdag is er een quiz en een wisselcantus. Wil je nu super graag mee, dan verwijs ik je door naar ons Facebook evenement waar er extra informatie te vinden is en tevens de inschrijvingslink. https://www.facebook.com/events/2785414194810208/ 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit

Arno Verlinden
WINAK Praeses 2019-2020

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.