Ledenmail week 4

Beste WINAKkers

Vorige week hebben we op het schachtenconvent een nieuwe lichting schachten mogen verwelkomen. Hier hebben ze voor de eerste keer een cantus meegemaakt. Voor ons was het in ieder geval een geslaagde cantus!

Nu staan er deze week weer een aantal activiteiten op de planning. Zo hebben we aanstaande woensdag 16/10 een boardgame avond. Tijdens die avond zal Jef weer een fantastische “Dungeons & Dragons” voorzien. Ben je nieuwsgierig naar wat dit juist inhoud of ben je een ervaren speler, Jef zal iedereen zeker verwelkomen binnen deze fantasierijke wereld! Voor de mensen die liever vast houden aan de moderne technologie van tegenwoordig zal er ook een Wii voorzien zijn zodat je elkaar kan uitdagen in een wedstrijdje Mario Kart. Kortom, haal die vergeten spelletjes maar van onder het stof en zak met z’n alle af naar den Hagar om er samen een super gezellige avond van te maken. Voor meer info verwijs ik jullie graag naar het Facebook evenement:
https://www.facebook.com/events/440881556547587/ 

Daarnaast is het vrijdag 18/10 voor de WINAK D00P! Voor velen is dit de activiteit van het jaar. Nadat de schachten zich bewezen hebben op deze avond, mogen ze zich welverdiend een WINAK schacht noemen. Het thema dit jaar is Halloween, ze moeten dus verkleed in het thema komen en mogen zeker hun cadeautje voor het praesidium niet vergeten! De (pré)schachten worden verwacht om 19u30 stipt aan den Hagar. Ook de Anciens zijn vanaf dan welkom om mee te komen dopen. Meer info kan je vinden op het Facebook evenement:
https://www.facebook.com/events/395426327729255/

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

Arno Verlinden
WINAK Praeses 2019-2020

 

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.