Ledenmail week 11

Beste leden
 
De voorbije woensdag hebben we kunnen genieten van heerlijke ribbetjes in den Amadeus. Ik hoop dat dit bij iedereen gesmaakt heeft, en dat jullie allemaal genoeg hebben kunnen eten. 
 
Deze week staan er ook weer verschillende activiteiten op de planning. Beginnen doen we deze dinsdag met ons bezoek aan de schaatsbaan Antarctica. Kom mee om ons je mooiste schaatsmoves te tonen, of zoals ik meerdere keren te vallen. We spreken daar af om 18u45, en er zal ook een fietsploeg vertrekken om 18u30 aan TPC. Vergeet zeker geen handschoenen mee te nemen, anders mag je de piste niet op. 
 
Donderdag doen we nog eens een middagactiviteit. Deze keer staan we op campus Middelheim met pannenkoeken en warme chocomelk. Verder is mij ter oren gekomen dat Sinterklaas en Zwarte Piet ook zullen passeren.
 
Nog niet genoeg gehad van Sinterklaas en Zwarte Piet? Zak dan diezelfde avond af naar Den Hagar voor de fameuze Sintercantus. Ook hier zullen ze passeren, en wie weet brengen ze wel een cadeautje mee. Stuur hiervoor je mooiste brief naar sint@winak.be
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019