Ledenmail week 8

Beste leden, 
 
Vorige week zijn we weer los kunnen gaan op de beats tijdens onze Mexican TD, en hebben we kunnen genieten van een grote hoeveelheid aan desperados en tequila. 
 
Dinsdag houden we een rustigere activiteit, namelijk een Boardgame avond. Neem gerust een gezelschapspel mee, of kom mee doen met de vele borstelen die voorzien worden. Jef zal hier ook een introductie tot Dungeons and Dragons geven, dus laat hem zeker iets weten als je hierin geïnteresseerd bent. 
 
Volgend weekend is het dan zo ver, dan valt namelijk het Ledenweekend. Leer ons en de andere leden beter kennen, terwijl je geniet van a volonté eten en drank. Vrijdag voorzien we een dropping, gevolgd door een TD. Heb je na dinsdag nog niet genoeg gehad aan boardgames, dan is hier zaterdag de tijd voor. Ook zal er onder andere een wisselcantus zijn. Zo kan jij bijvoorbeeld eens Praeses, cantor of temmer zijn. 
Met andere woorden, sfeer gegarandeerd. Ik kijk er alvast naar uit. Zij die nog niet zijn ingeschreven kunnen dit nog doen op www.winak.be/ledenweekend
 
Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
 
Dixit,
Igor Schittekat
WINAK Praeses 2018-2019
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.