Ledenmail week 9

afbeelding van frederic

Beste leden,

De kiesweek staat voor de deur! Maandag ochtend zal er traditiegetrouw een ontbijt voorzien worden op CMI om 8 uur door de Gaurdians of the Breakfast (het aftredend praesidium). Als je dan 's middags nog steeds honger hebt kan je mexicanos eten vanaf 12:30 op CMI bereid door Team Lord of the Rings. 's Avonds organiseert team Comic een drinking game film avond in den Hagar om 20u.

Dinsdag middag zal team Comic klaar staan met hot dogs op CGB vanaf 12u30. Als je die avond nog eens gezellig boardgames wilt spelen, moet je zeker afkomen naar den Hagar want vanaf 20u zal Team Lord of the Rings zorgen voor een gezellig avond met vele spelen.

Woensdag is het tijd om de cantus waardigheid van beide opkomende ploegen eens te testen. Om 20u30 zal het Io Vivat weerklinken in den Hagar. Het eerste deel zal door het huidige praesidium worden voorgezeten, het tweede door team Comic en het derde deel door team Lord of the Rings.

Donderdag kan je nog eens goed feesten in de KP vanaf 22u van want dan zal ism met DIEFKA de verkiezings TD gehouden worden! Tenslotte sluiten we de week vrijdag af met de kiesshow in den Hagar vanaf 20u30 en een laatste stemmoment gevolgd door de uitslag van de verkiezingen. Tijdens de verschillende middag activiteiten zal er steeds ook een stemmoment zijn. Ook woensdag kan je om 12u30 stemmen op CDE en voor de verkiezingscantus is er ook een kort stemmoment. Neem zeker je tijd om de ploegen te leren kennen en stem op wie jij het beste acht voor de opvolging van WINAK!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.