Ledenmail week 8

afbeelding van frederic

Beste leden,

De paasvakantie komt aan zijn einde en het wordt weer tijd om naar de les te gaan. Hopelijk heb je van de vakantie kunnen geniet en ben je weer helemaal klaar om er in te vliegen. WINAK zal zoals altijd weer voor jullie klaar staan voor een hoop leuke activiteiten. We beginnen maandag met een lezing van Argenta. Deze zal gaan over risico analyse in de bank/verzekering sector. Om 18 uur begint de lezing in de G.017 op campus Middelheim. Achteraf is er een netwerkmoment met een glaasje cava en hapjes!

Woensdag is het tijd voor onze schachten om te bewijzen dat ze waardig zijn om commilito te worden en het schachtenleven achter zich te laten. Dit zullen ze doen op onze ontgroeningscantus. Om 19u30 zullen ze hun ontgroeningsopdracht komen voorstellen in den Hagar. Kom dus zeker zien naar wat ze ervan gebakken hebben. Zoals altijd zal het Io Vivat weerklinken om 20u:30.

Donderdag staan we op Drie Eiken On Air vanaf 13 uur op aan de wij bij parking 4 op Campus Drie Eiken. Samen met Campinaria zullen wij een tentje hebben waar we ijsjes verkopen! Kom zeker af om ofwel lekker ijsjes te eten of mee te doen aan de competitie! Het gaat heel mooi weer worden dus kom zeker met ons genieten van de lente!

Ut Vivat, Crescat et Floreatque WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018

 

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.