Ledenmail week 4

afbeelding van frederic

Beste leden,

Afgelopen week hebben weer een spannende competitie gehad tegen Campinaria tijdens de WRAC avond. Spijtig genoeg hebben wij hen niet kunnen kunnen verslaan, toch bedankt aan alle WINAKer's die hebben deelgenomen! Zij die in één van de verschillende disciplines een eerste plaats hebben kunnen behalen zullen hiervoor met bonnen voor de 90s TD beloond worden! Verder hebben we afgelopen vrijdag gezellig samen gecantussed met onze verschillende zusterclubs. Het was een hele gezellig activiteit waarbij goed verbroederd werd, ookal hebben sommigen misschien net iets te goed verbroederd. 

Komende week is het tijd om eens een wat rustigere activiteit te doen: Een movie night! Kom deze dinsdag naar den Hagar vanaf 18 uur. Afgelopen week werd er volop gestemd over welke films we zullen zien, bekijk dus zeker eens het Facebook event! Heel de avond lang zullen er snacks en drank verkocht worden voor de ultieme film ervaring!

Voor de hongerigen onder ons zullen we deze week nog eens op de campus staan met een leuke middag activiteit. Deze donderdag om 12:30 op cgb zullen we voor de hongerige studentjes klaar staan met pita en falafel! Pita zal te koop zijn aan 1,5€/2,5€ (lid/nt-lid) en de Falafel aan 2€/3€. Kom dus zeker tussen je lessen door genieten van een welverdiende middag pauze!

Nog wat datums om naar uit te kijken zijn de WOZ cantus op vrijdag 16 maart (deze vindt maar om de zoveel jaar plaats dus kom zeker af!) en de Vrienden en Familie cantus op vrijdag 30 maart. De LAN zal doorgaan vanaf diezelfde vrijdag tot woensdag 4 maart.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.