Ledenmail week 3

afbeelding van frederic

Beste leden,

Hopelijk hebben jullie genoten van de quiz van afgelopen week en zijn jullie naar huis gegaan met mooie prijzen! Ook was de themesong cantus van afgelopen donderdag erg gezellig en hebben we nostalgisch kunnen meezingen met verscheidene liedjes van geweldige TV shows. 

Deze week is het weer tijd om te strijden tegen Campinaria tijdens de WRAC avond! Kom zeker dinsdag af naar den Hagar om WINAK naar de overwinning te brengen! Vanaf 20 uur zijn jullie welkom om aan een tal van leuke drank wedstrijdjes deel te nemen! Voor maar 6 euro drink je heel de avond bier en frisdrank a volonté! Kom dus zeker af want het zal zeker een onvergetelijke en spannende avond worden!

Als meer zin hebt om nog eens te cantussen dan is dit zeker ook mogelijk! Deze vrijdag vertrekken we naar Diepenbeek om daar te cantussen en te verbroederen met onze zusterclubs WINA Gent, WINA Leuven en Filii Lamberti. Hopelijk heb je je tijdig ingeschreven, zonniet kan je eventueel nog een mailtje sturen naar praeses@winak.be en zal ik zien of ik nog iets kan regelen!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017 - 2018

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.