Ledenmail week 10

afbeelding van frederic

Beste WINAKkers,

Het is zo ver, dubble digits, we zitten aan week 10... Het semester komt aan zijn einde en die duistere examenperiode komt stilaan in zicht... Terwijl de professoren hun cursussen beginnen af te ronden blijft WINAK gelukkig op volle toeren draaien. Ook deze week hebben we leuke activiteiten voor jullie klaar staan! We beginnen deze woensdag met de boardgameavond in den Hagar (die wegens een koepelclub, die niet genoemd zal worden, moest worden verplaatst). Kom dus deze woensdag gezellig mee wat gezelschapsspelletjes spelen in ons geliefd clublokaal! Voor de dorstigen onder ons zal er natuurlijk ook bier en frisdrank voorzien worden.

Donderdag gaan we met zen allen schaatsen in Antartica (de schaatsbaan in Wilrijk, niet het werelddeel wegens beperkt budget). We spreken daar (Moerelei 119, 2610 Wilrijk) af om 18:45. Voor zij die samenwillen fietsen is er natuurlijk ook een fietsploeg die vertrekt vanaf TPC om 18.30. Kom dus zeker mee om helemaal in wintersfeer te geraken en vergeet natuurlijk je handschoenen niet!

Voor zij die al helemaal in de kerstsfeer zitten wil ik ook al eens vermelden dat het donderdag 14 december nog eens tijd is voor een klassieker: Kerst TD! Noteer alvast deze datum in je agenda want deze geweldige laatste TD van het semester wil je zeker niet missen!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!
Dixit,
Frédéric Desclée
WINAK Praeses 2017-2018

tags: