Ledenmail week 2 | WINAK

Ledenmail week 2

afbeelding van frederic

Beste nieuwe en oude leden,

Nu de openingsweek achter de rug is en de meesten hopelijk al naar hun eerste lessen zijn gegaan, is het tijd om er echt in te vliegen. Dat doen we deze week met een TD deze dinsdag in de KP, namelijk Spin to Win in samenwerking met Hera en KDA. We hebben deze oude klassieker nog eens vanonder het stof gehaald en hebben hiervoor een nieuw rad gemaakt. Daal dus zeker af naar de KP om 22uur want een half uur later geven we een gratis vat om er stevig in te vliegen! Kom dus zeker je kans wagen deze dinsdag en misschien verdubbel je wel je bestelling!

Jaarlijks organiseert WINAK een hoop leuke activiteiten, ook dit jaar is daar geen verandering in. Om ervoor te zorgen dat jullie de leukste data alvast kunnen vrij houden zou ik graag al kort even een aantal hoogtepunten willen vermelden:
Donderdag 12 oktober: Schachtenconvent
Vrijdag 20 oktober: D00p
Vrijdag 17- Zondag 19 november: Ledenweekend

Hopelijk zien we vele van jullie op één van de komende activiteiten om een fris pintje te drinken, veel nieuwe en oude vrienden terug te zien. Als je WINAK nog niet zo goed kent, kom dan zeker eens af om ons beter te leren kennen.

Ut vivat,crescat et floreat WINAK!
Frédéric Desclée
WINAK praeses 2017-2018