Ledenmail week 1

afbeelding van DorienD

Beste leden,

We kunnen bijna aan het nieuwe academiejaar beginnen. Jammer genoeg moeten we met spijt in ons hart meedelen dat den Hagar nog niet open zal zijn in het begin van het jaar. Daarom hebben we in samenspraak met de Zwanen ervoor gekozen om Zwanenzangcantus te verplaatsen tot den Hagar terug open is. 

Onze eerste activiteit dit academiejaar is dus meteen Openingsdag op maandag 26 september. Dit jaar worden er lidkaarten verkocht zowel op Drie Eiken als op Middelheim. Op Campus Drie Eiken zullen we tot 14.00u lidkaarten verkopen en krijg je meteen een gratis Vodka-Orange bij de aankoop van een lidkaart. Vanaf 15.00u kunnen er op Campus Middelheim lidkaarten gekocht worden. Daar zal er een kleine receptie zijn waarop jullie ook de eerstejaars al kunnen ontmoeten.

Woensdag 28 september nodigen we al onze leden uit in JC Vizit. Hier gaat Openingscaféavond door. Gezellig samen een pintje drinken en bijpraten over de vakantie. Om 20.30u wordt er een gratis vat gegeven en over de hele avond door is het 2+1 frisdrank gratis.

Donderdag 29 september kan je ons vinden op Studay. Meer informatie kan je op vinden op de website van Studay: http://www.studay.be/

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit, 

Dorien Denis
WINAK Praeses 2016-2017
 

tags: