WINAK Week 12

afbeelding van Jos

Beste Leden,

Na een wel heel spannende kiesweek werd op donderdagavond het praesidium voor werkjaar 2016 - 2017 verkozen en bekendgemaakt. Ik ben verheugd mee te delen dat team Dorien the Explorer volgend jaar WINAK in goede banen zal leiden. Voor een volledig overzicht van het nieuwe praesidium verwijs ik u graag door naar de bekendmaking. Het was zeer spannend, ik wil ook graag het verkiezingscomité, Team Rebels en Team Wannes bedanken voor de organisatie van de kiesweek.
We hebben kunnen genieten van heerlijk eten, een toffe cantus, een meer dan awesome TD met DIEFKA en een leuke verkiezingsshow. Dankuwel!

Natuurlijk is er ook een plechtige intreding van het nieuwe praesidium. Dat zal op donderdag 12/5 plaatsvinden op de Overdrachtscantus. Kom een pintje meedrinken met het nieuwe team in de leukste setting* die er bestaat en maak het bijzondere moment mee!

De dag ervoor, 11 mei, zullen we massaal aanwezig zijn op de Highlandgames. Dit jaar terug aan de grasveldjes van cmi om 19uHet is voor ons extra spannend, want we willen graag onze (eerste als ik me niet vergis) plaats in de interfac verdedigen. Op deze interfac zijn immers nog heel wat punten te scoren. Ik verwacht iedereen die dit leest!

Voor je verder leest: klik even op deze link (en zet uw speakers helemaal open):
https://www.youtube.com/watch?v=VbxgYlcNxE8&feature=youtu.be&t=820

Dan komt de tijd [kleine rustpauze]
voor 't toppunt van schoonheid [de volgende zin mag iets luider]
een jaar vol pret [Meer opbouw!!!!]
wordt door de volgende voortgezet [Dees kan nog steeds luider]
zo blijft WINAK bestaan [EN NU ALLE REMMEN LOS]
en opdat onze kring nooit mag vergaan!!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

 

*wat cantus is, duh...

tags: