WINAK Week 5

afbeelding van Jos

Beste leden

Hoe het bij jullie zit weet ik niet, maar ik zit nog met een smile tot achter m'n oren als ik terugdenk aan het Galabal. Vanaf het allerbegin tot de laatste pint was het werkelijk een onbeschrijflijk magische avond en nacht! In de eerste plaats wil ik de aanwezigen daarvoor bedanken om er zo'n feest van te maken! Er kruipt natuurlijk ook heel veel voorbereiding en werk in zo'n avond. Daarom ook aan het Praesidium, Wouter (licht & geluid), de organisatie van het Rivierenhof, de heren die de vestiaire hebben verzorgd, fotografen en DJ's, Jeugdkoor Rejoice en ongetwijfeld nog talloze mensen die ik vergeet: DANKUWEL! Het was ongetwijfeld een avond die nog lang in onze herinneringen zal blijven ronddwalen.

We blijven natuurlijk niet bij de pakken zitten. De wereld draait door, zo ook het academiejaar. Volgende week kunnen we op dinsdag 8/3 Campinaria leren drinken op de WRAC avond, een concept dat draait om het consumeren van pintjes. Kom af voor deze gezellige avond naar Den Hagar om 20.00u!

Op donderdag houden we een officieuze activiteit. Onze vrienden in Gent, WiNA, organiseren een 24 uren cantus in de Canard Bizard (Overpoort, daar was vorig jaar de verbroederingscantus) waar WINAK ook met een delegatie naartoe zal gaan. De cantus loopt van donderdag 10/3 12u tot vrijdag 11/3 12u. WINAK zal donderdagavond (vermoedelijk rond 18.30u) vertrekken, tot een eindje in de nacht (eerste trein of iets à l'improviste). Als je graag mee wil, stuur een mailtje naar praeses@winak.be zodat we goed kunnen afspreken.

Verder staat natuurlijk de LUSTRUMWEEK voor de deur!! Katastroof, Fakbarconcept, Feestjes alom, speciaalbieren en duizend sfeer staan op het programma. Zie het Facebook event voor alle info. Aansluitend onze geweldige 90's TD op donderdag 17/3, waar je als lid gratis binnenkomt!

Nu het tweede semester echt op zijn poten staat denken we ook stilaan aan de toekomst van WINAK. In de 11e week van het semester houden we immers de kiesweek, waar opkomende team(s) kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Heb jij de ambitie om het roer van mij over te nemen en dus op te komen als WINAK Praeses voor het jaar 2016 - 2017? Stel je kandidaat (met motivatie) via verkiezingen@winak.be. Je hoeft hiervoor je praesidium nog niet te hebben samengesteld.
Als je je geroepen voelt om de rangen van onze fantastische kring te vervoegen het volgende werkjaar, stuur dan een mail met uitgebreide motivatie naar opkomen@winak.be.

Verder op de agenda:
-WRAC Avond 8/3, 20h @Hagar
-WiNA 24h cantus, 10/3 @Overpoort Gent
-Lustrumweek, 14/3 - 17/3 @Fort VI
-90's TD, 17/3 @KP
-Karaoké, 21/3 @Biokot
-WINAK op de Go-Kart Race, 23/4 @CGB
-LAN 2.0, 25/3 - 30/3 @KP
-Vrienden- en familiecantus, 25/3 om 20h @Hagar
<PAASVAKANTIE>

Dat het galabal awesome was hoef ik u niet te vertellen
sommige mensen liepen er rond met bretellen
anderen hadden een fancy coupe
en hier en daar had iemand wat te veel oep
het kringlied klonk met zoveel mensen écht machtig
ja, dat bal... Dát, was prachtig.

Ut Vivat, Crescat, Floreatque WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

tags: