WINAK Week 4

afbeelding van Jos

Liefste leden,

wat nu volgt is de crème de la crème, het neusje van de zalm, le moment suprême!
De week van het galabal wordt officieel ingezet! Hoe kunnen we dat beter met een lustrumbrunch met cava, GRATIS voor onze leden? Morgenvoormiddag (maandag dus) om 10.00u knallen we de flessen cava open en genieten we van een heerlijke brunch op campus middelheim. Zo is de aanloop naar het galabal plechtig gestart. Ja, dat leest u goed. Het galabal staat nu écht vlak voor de deur! Vrijdag 04/03 verwachten we u om 18.30u (walking diner) of om 20.30u voor de aanvang van het Galabal in Kasteel Rivierenhof. Vergeet uw vvk-ticket niet te kopen via www.winak.be/galabal ! Het beloofd een spetterende avond te worden: receptie bij aanvang, optreden van Jeugdkoor Rejoice, De beste dansmuziek met niemand minder dan Fool House achter de draaitafels en een knallende afsluiter met Massix and Nuroy. Dat allemaal in een zéér fancy jasje (of moet ik smokingvest zeggen?) maakt dat dit lustrum galabal ONVERGETELIJK wordt!

Natuurlijk is dat al een mooi hoopje Lustrum bij elkaar. Maar we zouden onszelf niet zijn mochten we er geen heuse schep bovenop doen! Verwacht u in week 6 aan een formidabele Lustrumweek: we openen Den Hagar van maandag 14/3 tot woensdag 16/3 met een heus fakbarconcept: we openen van 16u - 02u en zullen speciaalbieren op vat en fles combineren met waanzinnige thema's die afgesloten worden met mini-TD's. Op woensdag reiken we ook een heleboel prijzen uit met de grote WINAK TMOAOBL. Hiervoor kan u volle spaarkaarten (met uw naam opgeschreven uitereaard) deponeren in onze WINAK TMOAOBL verzameldoos, waaruit we een aantal winnaars zullen trekken die avond. Aansluitend volgt een optreden van  Jos Smos, Juul Krapuul en Stef Bef, u beter gekend als KATASTROOF!! De schrijvers van oa het Hagarlied keren terug naar onze stek en zullen de pannen van het dak spelen!
Is dat dan genoeg, mevrouw? AB-SO-LUUT NIET! op donderdag 17/3 houden we samen met Campinaria een megahippe 90's TD in de KP, Als lid kom je zelfs GRATIS binnen!! Dus haal je volledig-niet-meer-in-de-mode-zijnde kleren uit de kast, trek uw dansbenen aan en kom dansen op de grootste 90's klassiekers.

"Now that was far too long, I didn't read all of that?!"

Da's niks! Een overzicht:
-Maandag 29/02: Lustrumbrunch, 10.00u @cmi
-Vrijdag 04/03: GALABAL, 18.30u of 20.30u @Kasteel Rivierenhof
-Dinsdag 08/03: WRAC avond, 20.00u @Hagar
-Maandag 14/03 t/m woensdag 16/03: LUSTRUMWEEK, Fakbar@Hagar van 16.00u - 02.00u
-Woensdag 16/03: uitreiking WINAK TMOAOBL met optreden van KATASTROOF @Hagar
-Donderdag 17/03: 90's TD met Campinaria, 22.00u @KP
-Woensdag 23/03: WINAK @Go-Kart-Race, 's middags @CGB
-Vrijdag 25/03: Vrienden- en Familiecantus, 20.30u @Hagar

Laat ons drinken commilitones,
Op dat lustrumjaar commilitones,
Dat we dat mogen vieren,
à la fancy en met veel speciaalbieren
Dat we champagne gaan doen knallen
en mogen schenken in grote getallen
Dus laat u maar eens goed gaan
Opdat WINAK nog eens 50 jaar mag bestaan!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

 

tags: