WINAK Week 12

afbeelding van Jos

Beste leden

De week van de Sint was weeral fantastisch. Ik hoop dat de goedheilig man bij jullie ook is langsgeweest deze nacht. Dat de ribbetjes hebben gesmaakt hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Met een talrijke opkomst was het ledenetentje imens gezellig! Ook de Sintercantus was een erg fijne boel. Blij te horen dat de Sint de vrolijke gezangen is komen opzoeken én zelfs heeft voorgezeten op cantus!

Het blijft natuurlijk niet eeuwig week van de Sint. Nu is het in één lijn naar Kerst toe. Hoe kan dat beter dan met twee waanzinnige Kerstactiviteiten?

Komende woensdag 09/12 staan we immers paraat op de ASK-Stuwer Kerstmarkt op CGB! Vanaf 18h kan je er terecht voor een zeer gezellige sfeervolle avond. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel FEESTVARKEN vzw.

En natuurlijk, het moment waar we al weken, wat zeg ik, EEN JAAR naar uitkijken: Kerst TD!! Kom op donderdag 10/12 genieten van:
-Een Kerstmarkt vanaf 21u
-Jenever
-Glüwhein
-Gratis vat
-Waanzinnig goede muziek
-Frietkraam by Speedy Snack
-Awesome Kerstsfeer
-Laatste TD van dit semester
-...

Nog goed nieuws: als je bloed gaat geven bij Bloedserieus mag je zelfs GRATIS binnen op TD! Geen reden om niet te komen dus.

Het is weeral tijd
we gaan er recht naartoe
wat je er niet van zal hebben is spijt
Kerst TD wordt mega goe!

Tot volgende week.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016
 

 

tags: