WINAK Week 11

afbeelding van Jos

Beste leden

Het was vorige week een gezellige boel bij WINAK! Een toffe boardgameavond met tal van geeky en minder geeky spelen, en natuurlijk de jaarlijkse topper WINAK On Ice was weer een groot succes. Met een talrijke opkomst beloofde het weer een zeer fijne avond te worden.

Na een gezellige week is het tijd voor een nog gezelligere week! Week 11 is immers de week van de Sint. Eerst tonen we dat WINAK sportief is op de Interfac Volleybal (vrouwen) en de ASL Veldvoetbal op maandag 30/11. Kom allemaal suporteren voor onze Chilrijkse ploegen! Afspraak om 21u aan de Wilrijkse Pleinen (nee, dat is niet op 100m van Den Hagar maar aan 't Kiel).
We weten allemaal dat de sint lekkers met zich meebrengt, daarom zullen we op dinsdag 01/12 ons ledenetentje houden in Amadeus I te Antwerpen. De sint brengt voor jullie €4 korting mee op deze activiteit! We spreken af om 19.00u aan Amadeus 1 (Sint Paulusplaats 20). Er vertrekt ook een fietsploeg om 18.15u aan het TPC. Inschrijven was verplicht hiervoor via www.winak.be/ribbekes. De deadline is jammer genoeg reeds verlopen.
Wat is de week van de Sint zonder een cantus te organiseren voor de goedheilig man? Op donderdag 03/12 zingen we de vrolijkste liederen bij pot en pint op de Sintercantus. Hopelijk gaan deze schone gezangen de Sint zijn oren niet voorbij en brengt hij ons een bezoekje. Zoals altijd Io Vivat om 20.30u in Den Hagar.

Er wordt op Kerst TD (10/12 @KP) altijd goed gefeest,
blijf het jezelf wijs maken: de blok is nog ver weg,
als het nog niet gebeurd is schrijf snel een brief naar de Sint,
als het te laat is dan heb je pech,
ik vind wat ik niet zoek en zoek wat ik niet vind,
dichten is nooit mijn sterkste kant geweest.

Tot volgende week.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016
 

 

tags: