WINAK Week 10

afbeelding van Jos

 Beste leden! 

Het semester komt stillekes aan ten einde. Nog 3 weken en we kunnen weer genieten van een welverdiende vakantie voor we gaan 'quizzen' in januari. Niet getreurd. De komende weken zullen geen dode weken zijn want uiteraard staan we te springen met nog enkele topactiviteiten!

We mochten afgelopen week onze schachtenkoning en -koningin verkiezen op de verkiezingscantus. Wat een waanzinnig toffe cantus was dat! Veel leuke actjes in een sfeervolle sfeer. Gefeliciteerd Roxane en Vincent, koningspaar 2015-2016!

Ook de Bicky's waren ondanks het slechte weer een succes. En dat ze gesmaakt hebben!

Komende week houden we op dinsdag 24/11 een boardgameavond! Kom vanaf 19.30u genieten van jouw favoriete boardgame met een pintje en gezellige mensen erbij. In Den Hagar uiteraard.

Donderdag 26/11 is het tijd voor een topper van formaat: we gaan schaatsen! Dit jaar zelfs extra goedkoop, geen reden om niet mee te gaan dus. We spreken af om 18.45u aan de schaatsbaan (Antarctica te Wilrijk) of om 18.30u aan TPC voor de fietsers.

Ook de moeite om in je agenda te schrijven: Di 1/12 ledenetentje @Amadeus, Do 3/12 Sintercantus @Hagar en uiteraard:

Do 10/12 KERST TD! Dé beste afsluiter van het semester, het is immers de laatste TD voor de blok. Kom om 21u genieten van een gezellige pré-TD kerstmarkt. Om 22u opent de kp de deuren met de beats van niemand minder dan Tall & Small, gevolgd door onze eigen Sticky Bits.

Ik kijk al uit naar deze topactiviteiten, jullie hopelijk ook!

 

Ut Vivat, Crescat, Floreatque WINAK!

Dixit,

Joris Demetsenaere

WINAK Praeses 2015 - 2016

tags: