WINAK Week 8

afbeelding van Jos

Beste leden

Voor dat ik onze bangelijke activiteiten afratel in deze ledenmail eerst en vooral de belangrijkste mededeling van dit jaar:

DEN HAGAR IS OPEN!!!

Na 11 maanden getouwtrek tussen de Universiteit, Studenten en de Stad Antwerpen is het ein-de-lijk zo ver: de vergunning zijn gearriveerd wat wil zeggen dat we de deuren kunnen heropenen. Voortaan mag je je dus verwachten aan Hagarcaféavonden (zoals vanavond bijvoorbeeld), cantussen en tal van andere activiteiten in onze geliefde Hagar. We zijn nog niet vergeten dat we 25 jaar Hagar halverwege het jaar hebben moeten stopzetten, dus ook hier mag je zeker nog wat van verwachten.

Met deze vergunning is ook de KP volledig hergeopend wat maakt dat we nu ook kunnen uitkijken naar een LAN-party in de lesvrije week!

Dat de filmavond een succes was is natuurlijk helemaal duidelijk gebleken. We hebben fantastisch kunnen genieten van James Bond op het grote scherm, zeker voor herhaling vatbaar zou ik zeggen. Ook de verbroederingscantus was weer een heel gezellige boel samen met WiNA, Wina en Filii Lamberti in de Konijnepijp tot in de vroege uurtjes. Merci voor deze toffe twee activiteiten!

Wat hebben we nog in petto voor jullie deze week:

-Zondag 20.00h @Den Hagar (jep, dat is vanavond!): Caféavond om te vieren dat we mogen heropenen.

-Maandag 19.45h @Den Bessem (Mortsel): Interfac zwemmen. Stuur zeker een mailtje naar sport@winak.be als je graag meedoet!

-Dinsdag 20.00h @Den Hagar: Super 707 LUSTRUM Pré-Cocktailparty Caféavond Voor slechts €5/€10 (lid/niet-lid) heel de avond à volonté bier en fris, met nog eens 50 Leffes, 50 cocktails en 50 smurfjes die worden uitgedeeld. Dé uitstekende pré-drink voor de ASK-Stuwer Cocktailparty waar we gezamelijk naartoe gaan.

-Vrijdag tot zondag te Rijkevorsel: Het awesome Ledenweekend! Een all-in weekend met heel toffe activiteiten, nog toffere mensen in een nog veel toffere sfeer, geen reden om niet te komen dus. Als eerstejaar krijg je ook korting. Inschrijven kan nog tot morgen (09/11 23.59h) via www.winak.be/ledenweekend! Een absolute aanrader!!

Ook de komende weken zien er nog fantastisch uit: Schachtenkoning(in)sverkiezingscantus, Ledenetentje, Schaatsen, Bickyburgers@cmi, Sintercantus, Kerstmarkt en uiteraard de beste afsluiter van het semester: Kerst TD op 10 december! Het zal een absolute topper worden, want natuurlijk voorzien we voor ons lustrum een aantal speciallekes om jullie extra in de watten te leggen!!

Om alle data te aanschouwen verwijs ik jullie natuurlijk door naar onze kalender op de website.

Ik hoop jullie op veel activiteiten te mogen verwelkomen, tot vanavond!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

--
Wil je graag de volledige kalender zien? Hij staat op onze website via de tab Activiteiten.
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en blijf automatisch op de hoogte van wat we doen.

tags: