WINAK Week 7

afbeelding van Jos

Gegroet beste leden,

De sombrero's, plaksnorren, Spaanse accenten, Tequila en heerlijke mexicano's waren absoluut geweldig op onze Mexican TD. Het was weer een waanzinnige TD, hopelijk hebben jullie er net zo veel van genoten als wij!

Volgende week staan we met een bijzondere week klaar voor jullie. Het is immers woensdag de heuze lustrumfilmavond met de première van Spectre en vrijdag de verbroederingscantus der Wina's.

Woensdag 4/11 trekken we naar Cinema4You te Zwijndrecht voor de première van de nieuwe James Bond: Spectre en dat voor slechts €3. De film begint om 19.30h, er vertrekt een fietsploeg vanop TPC om 18.45h. De plaatsen zijn bijna volzet, haast je dus als je nog mee wil! Inschrijving via www.winak.be/film. Dat belooft weer een fantastische avond te worden!

Op vrijdag 6/11 is het al tijd voor de jaarslijkse verbroederingscantus. Vorig jaar zaten we in Gent, dat wil zeggen dat het dit jaar onze beurt is om de gastheer te zijn. We cantussen in de Konijnepijp te Fort VI, een niet te missen kans dus! Samen met WiNA Gent, Wina Leuven en Filii Lamberti maken we er weer een topper van. Io Vivat om 20.30h, de prijs bedraagt €6.

In het vooruitzicht hebben we nog steeds ons kwenijoewcool ledenweekend dat door zal gaan van 13 tot 15 november, het is een specialleke dit jaar. Ik verklap nog niets maar het staat ook gewoon bij de info op de website. ;) Inschrijven is de boodschap!

Ook vlak voor de ASK Stuwer Cocktailparty op 10 november organiseren we naar jaarlijkse gewoonte een pre-drink voor jullie. Het concept, bedacht door onze Praegustator en Superbram, zal een caféavond in het Biokot zijn met lustrumgetinte waanzinnige acties. Kom dus op dinsdag 10/11 om 20h zeker naar de Super 707 Lustrum Pré-Cocktailparty Caféavond!

Een fijn weekend aan iedereen (pak ook uw cursus al eens vast) en tot volgende week!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

--
Wil je graag de volledige kalender zien? Hij staat op onze website via de tab Activiteiten.
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en blijf automatisch op de hoogte van wat we doen.

tags: