WINAK Week 5

afbeelding van Jos

Beste leden

De tijd vliegt nogal, openingsdag lijkt slechts gisteren. Vergis u niet: het is al Week 5!

Gisteren werden onze schachten ged%pt, ze hebben het er goed vanaf gebracht moet ik zeggen! Ondanks het slechte weer was het toch een heel gezellige bedoeling. Proficiat schachten!

Komende week hebben we natuurlijk weer vanalles in petto voor jullie:

Woensdag 21 oktober staan we op Campus Middelheim met Pannenkoeken en Chocomelk! Het is plots erg koud geworden, geen betere manier om je te verwarmen en klaar te maken voor de winter. We verliezen ons 50ste jaar niet uit het oog, er zal immers nog een leuke verrassing zijn op deze activiteit!

Donderdag 22 oktober is het tijd voor de Zwart-Oranje-Banier avond. Een avond waar menig schacht naar uitkijkt om fier het lintje in ontvangst te kunnen nemen. Hij zal plaatsvinden in het Biokot in de vorm van een (korte) cantus. Io Vivat om 20.30h, schachten worden om 20.00h verwacht. Mensen die wegens zeer goede reden niet aan de d%p konden deelnemen maar toch nog graag de schachtenbak willen vervoegen mogen steeds Senne contacteren via schachtentemmer@winak.be

Ook kijken we uit naar onze Mexican TD volgende week donderdag, samen met DIEFKA: Tequila, Desperados, tal van zotte acties en veel sfeer in de KP, Caramba!

Verder zijn de inschrijvingen van ons mega-awesome-supercool Ledenweekend nog steeds geopend. Van 13 tot 15 november trekken we er op uit. zie www.winak.be/ledenweekend voor alle info en inschrijvingen: het belooft weer een Fantastisch weekend te worden!

Fijn weekend aan iedereen, tot volgende week!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK!

Dixit,

Joris 'Jos' Demetsenaere
WINAK Praeses 2015 - 2016

--
Wil je graag de volledige kalender zien? Hij staat op onze website via de tab Activiteiten.
Like ons op Facebook, volg ons op Twitter en blijf automatisch op de hoogte van wat we doen.

tags: