WINAK Week VI

Beste WINAKkers

Na een sfeervol caféavond met de nodige cocktails en een vrienden- en familiecantus waar talrijke vrienden en familie aanwezig waren tijd voor een week met iets andere activiteiten. Sport, wetenschap, studiegericht en eten komen deze week aan de beurt.

Maandag spelen we samen met KDA en Biomedica in de achtste finale van de outdoor voetbal. Kom gerust supporteren. Deze match begint om 19.30. Adres: Wilrijkse Pleinen - Vogelzanglaan 6 - 2020 Antwerpen

Woensdag hebben we een uiterst interessante lezing in samenwerking met Argenta. Zeker voor de wiskundigen, maar interresant voor iedereen. Afspraak om 18.15  in het G-gebouw op cmi. Afsluiten doen we met een gratis receptiehttp://winak.be/argenta

Donderdag is het weer tijd voor gratis eten. Kom gezellig vanaf 12.30 op het grasveldje voor de T-hal genieten van je gratis croque monsieur. Daarna kan je als lid er kopen voor 50 cent.

Vrijdag is het dan een hoogtepunt voor menig fysicus. Een gedeeltelijke zonsverduistering. We proberen het jullie makkelijk te maken en deze gedeeltelijke verduistering vanop cgb waar te nemen via speciale projecties. Enkel zijn er hier een paar factoren zoals weer die een grote rol spelen zodat we dit redelijk last minute kunnen aankondigen.

Hou natuurlijk nog altijd DONDERDAG 26 MAART vrij voor de td van het semester.https://www.facebook.com/events/812339785517034/  Een heuse live-confessionspagina. Bangelijke muziek door de beste DJ's en drank zoveel al je wilt bestellen.

Het Fort blijft nog steeds een ingewikkeld verhaal maar deze week is den hagar al door de brandveiligheidsinspectie geraakt. Eén stap dichter bij de heropening.

Je kan natuurlijk nog altijd je kandidatuur met motivatie of vragen over volgend jaar/praesidium sturen naar opkomen@winak.be 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK
Sander Cleiren
WINAK Praeses 2014-2015

tags: 
Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.