WINAK Ledenmail week 12

Tags: 

Beste WINAK'ers,

Het eerste semester is voorbij gevolgen en we zitten in onze laatste week van activiteiten. Daarom gaan we er nog eens stevig tegen aan deze week!

Maandag is het INTERFAC Tchoukbal @Health City op CMI. Het is voor zowel mannen als vrouwen dus iedereen moet afkomen.  We verwachten jullie om 18u:45. Maar er zijn ook uiteraard broodjes voor onze sporters. Iedereen dat wil mee-eten moet een mailtje sturen naar sport@winak.be en zeker op tijd komen (18u:00). Kom dus allemaal af, sport mee voor WINAK en geeft er een Tchouk op!

Woensdag houden alle Wilrijkse clubs samen met ASK-Stuwer Kerstmarkt. Dit gaat door op het grasveldje op CGB (vlak voor de T-hal). Er zullen verschillende kraampjes met lekkers zijn waaronder chocomelk met baileys/amaretto, jenever, poffertjes, hamburgers, loempia's, frisdrank, bier, kerstmutsen,.... Jullie zijn welkom vanaf 19u:00. De opbrengst van de Kerstmarkt gaat naar het goede doel. Het UKA-koor zal er ook zijn en een hele mooie kerstboom maakt het plaatje compleet. Kom dus zeker af en snuif de kerstsfeer op!

Donderdag gaan we een laatste keer helemaal los gaan voor de examens. WINAK, K.D.A. en Campinaria slaan de handen in elkaar om de laatste TD op de buitencampus te organiseren. KerstTD is een vaste waarde en zal gegarandeerd een knaller worden. We starten zoals gewoonlijk om 22u:00 @KP. Inkom is €3/4 voor lid/nt-lid. De laatste TD mag je zeker niet missen en zeker al niet omdat het erna examens zijn. Ik hoop heel veel WINAK'ers hier te zien. 

 

Ik wens jullie ook nog een deugdoende kerstvakantie, prettige feestdagen, een Gelukkig Nieuwjaar en vooral veel succes met de komende examens!

 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël "Juulleke" Holsters WINAK praeses 2013-2014