WINAK Ledenmail week 11

Tags: 

Beste WINAK'ers, 

De tijd van rust is voorbij en er komen weer wat activiteiten aan. Het einde van het semester nadert en daarom gaan we er nog eens stevig tegenaan!

Maandag is het aan de vrouwen om te gaan sporten. Om 18:45u is het INTERFAC Volleybal voor de dames @ Health City te Middelheim. Je kan ervoor ook nog een broodje mee-eten maar dan moet je nog snel mailen naar sport@winak.be. Kom dan wel om 18:00u om eerst te eten en erna te sporten!

Dinsdag is het tijd voor de eerste activiteit met veel winter/kerstsfeer : WINAK ON ICE. We gaan met iedereen schaatsen in schaatsbaan Antarctica te Wilrijk (Moerelei 119). Het schaatsen begint om 19:00u en duurt tot 21:00u. WINAK betaalt ook een deel van het schaatsen zodat de prijs voor leden op €5 komt. Er zal ook een fietsbeleider zijn die vertrekt vanop Campus Groenenborger (T-plein) om 18:30u. Neem zeker ook nog handschoenen mee!

 

Donderdag is het weer tijd voor een cantus en niet zomaar een cantus! Sintercantus is de cantus waarop we de goedheilig man (Sinterklaas) en zijn zwartroete vriend (Zwarte Piet) mogen ontvangen. De cantus begint zoals gewoonlijk om 20:30u @Den Hagar. Ergens op de avond zullen we ze ontvangen maar wanneer precies is een groot mysterie. Schachten aanwezig om 20:00u en kom zeker niet te laat! Ik hoop dat iedereen braaf is geweest dit jaar.

Ik hoop jullie op één van de volgende activiteiten te zien en kom zeker af. Het eerste semester is bijna voorbij, den blok staat voor de deur en dan zit je te leren. Kom dus nog eerst ontspannen en feesten voordat deze helse periode gaat beginnen. 

 

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

WINAK praeses 2013-2014