WINAK Ledenmail week 10

Tags: 

Beste WINAK'ers,

We hebben gisteren ons vatje gegeven aan UFKA en Campinaria in ruil voor ons schild. Eindelijk is het echt terug van ons en we hebben er een toffe caféavond mee gehad. Ik denk dat iedereen content was en een stevig pintje heeft gekregen. Vorige week was iets rustiger en dat is het deze week jammer genoeg ook want we hebben namelijk WINAK ON ICE verplaatst. Daarom zal volgende week de drukkere week worden. Maar niet getreurd want je zal veel WINAK-praesidium volk zien op Disco TD en Battle of The tables dus kom mee feesten met praesidium!

Maandag is het Interfac Squash Heren. We zijn nog altijd goed bezig qua deelnemerspunten maar een keer meer winnen is altijd leuk. Dus als je een sportieve jongeman bent en nog wilt meedoen met de Interfac voor WINAK, stuur dan een mailtje naar sport@winak.be voor ook nog een broodje mee te eten! Afspraak om 19:00u @Health City CMI.

Woensdag doen we een campusactiviteit op CGB. We gaan namelijk Tomatesoep met balletjes verkopen. De eerste 100 leden krijgen een gratis portie. 1 beker tomatensoep kost €0.20/€0.40 voor lid/niet-lid. Je kan soep krijgen vanaf 12:15u.

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014