WINAK Ledenmail week 9

Tags: 

Beste WINAK'ers,

Het is tijd voor een iets rustigere WINAK-week na al die cantussen en TD's. Voor ik het vergeet nog een welgemeende proficiat aan onze schachtenkoning Wouter en onze schachtenkoningin Dorien! Zij zullen de eer van WINAK hoog houden als koninklijk koppel dit jaar.

Maandag gaan we sporten nl. Floorball. We zijn goed bezig qua deelnemerspunten betreft en we beginnen op gang te komen voor te winnen dus meedoen is de boodschap! Laat aan onze sporten weten dat je komt via sport@winak.be. Afspraak aan de Health City @CMI. Als je een broodje mee-eet, kom dan zeker op tijd!

Dinsdag hebben we onder de middag onze langverwachte campusactiviteit @CMI om 12:15u. Nadat de vorige niet kon doorgaan door de bommelding, hebben we besloten jullie nu de kans te geven om chocomelk en pannekoeken te komen eten. De eerste 100 krijgen een gratis portie en je kan altijd bijkopen aan studentikoze prijzen. Kom je dus verwarmen aan ons standje! Die avond is het ook Casino night! Een avond waarop onze sporten pot toe gaan en er gegokt wordt met "groot" geld. WINAK zal hier zeker vertegenwoordigd zijn dus kom af en gok mee met je mede-WINAK'ers! 

Zondag is een ongewone dag om iets te doen voor WINAK maar het is dan ook een ongewoon gebeuren. In de vakantie hebben Campinaria en UFKA ons schild weten te bemachtigen (iedereen herinnert zich de FB-foto's) en dus geven wij hen een vatje. We maken er een gezellig caféavondje van onder UFKA, Campinaria en WINAK. Kom dus gewoon af en drink een pintje mee van dit vatje! Kom dus naar den Hagar om 20:30u. 

Hopelijk tot op één van de activiteiten deze week!

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

Dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014