WINAK ledenmail week 8

Tags: 

Beste WINAK'ers, 

Na een geslaagde Mexican TD en een al even geslaagd ledenweekend is het tijd voor de volgende iets kortere week. Maar omdat de week korter is, wil niet zeggen dat we daarom minder doen!

Dinsdag beginnen we met onze Kroegentocht in Wilrijk. We vertrekken om 20:00u in de Thurston. Vandaar gaan we nog naar 3 andere cafeetjes en komen hoogst waarschijnlijk Campinaria nog tegen! De pintjes zullen aan €1,5. Kom dus af, drink een pintje en sla een praatje! Uiteindelijk eindigen we in 't Profke waarna we TD of cantus kunnen binnenvallen.  

Donderdag hebben we dan nog eens een cantus en niet zomaar één! Op Schachtenkoning(in)verkiezingscantus wordt uitgemaakt welke schacht en por het verdienen om zich WINAK schachtenkoning en schachtenkoningin te noemen. Het thema dit jaar is Disney! Het Io Vivat zal weerklinken in Den Hagar om 20:30u. Schachten aanwezig om 20:00u! Als de schachten meedoen aan de verkiezing moeten ze een actje voorzien. Stuur dan een mailje naar schachtentemmer@winak.be met welk Disney-personage je gaat vertolken. Niet twijfelen, gewoon meedoen!

Ik hoop zoveel mogelijk volk te zien, zeker donderdag want dan zullen we weten wie de ultieme eer krijgt om de lintjes te dragen!

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014