WINAK ledenmail week 7

Tags: 

Beste WINAK'ers,

Na de Cocktailcantus en de Cocktailparty is het tijd voor alweer een nieuwe week vol WINAK activiteiten waaronder 1 erg grote. De meeste van jullie zullen zeker weten waarover ik het heb.

Dinsdag doet WINAK samen met DIEFKA en Campinaria Mexican TD ! Op deze TD zullen er naast het gewoonlijke bier en blauwe smurfke nog andere dranken zijn in de stijl van Mexico! Ik heb het hier dan over tequila, cactusjenever, Desperados en ook nachos. Het belooft een ware Fiesta te worden met al die verschillende drank dus kom zeker af!

Vrijdag begint ons WINAK ledenweekend! Als je je nog niet ingeschreven hebt, dit kan nog altijd tot en met 5 november 23:59u. De prijs is €35/40 voor eerstejaars/leden. Mis dit epische weekend zeker niet! Als er nog mensen zijn die nog geen vervoer hebben of nog plaats over hebben in de auto naar 'T Wit Goor, post dit dan in de thread Vervoer Weekend bij Activiteiten. De ingeschrevenen zijn welkom vanaf 17:00u!

Dan zijn er nog een paar extra berichten:

- Ook deze dinsdagnamiddag (van 12u30 tot 13u30) is er naar het plein tussen de Q, R en S-gebouwen CAMPUS CULTUUR met optreden van ZEROX BEATBOX. Als je wil weten wat dit juist inhoudt, klik dan op de volgende link http://vimeo.com/41205140 . Je kan er tevens een gratis tas soep nuttigen.

- De Swa doet zoals elk jaar weer toneelvoorstellingen en wij hebben het geluk aan de prijs van 7 euro naar één van zijn optredens te kunnen gaan. De optredens vallen op 23, 29 en 30 november om 20u15 en op 24 november om 14u30. Het toneelstuk heet "De Deur staat Open". WINAK zal hier zeker naar toe gaan op één van de data. Welke datum laten we in de loop van deze week nog weten. Als je dan niet kan, kan je ook nog altijd zelf naar de voorstelling gaan want ze zijn altijd pareltjes!

Tot op TD of Ledenweekend!

Ut vivat, crescat et floreat WINAK!

dixit

Joël Holsters WINAK praeses 2013-2014