WINAK Anciens

Bent u ooit lid of praesidium geweest van WINAK in je toffe studententijd?
Dan hebben wij goed nieuws voor u. Dit jaar, in ons 50ste jaar, organiseren wij wederom een galabal. Noteer alvast 4 maart 2016 in uw agenda. Dit jaar gaat het galabal door in Kasteel Rivierenhof te Deurne.
Hierbij bent u als WINAK ancien natuurlijk van harte uitgenodigd. Omdat wij jammer genoeg geen volledige lijst hebben met info over onze anciens zouden wij deze graag aanvullen.
De adressen in ons archief van Meneer X in het jaar 1972 zal waarschijnlijk dat van zijn ouderlijk huis of zijn toemalig kotadres zijn. Geef uw huidig adres hieronder in en ontvang van ons een officiële uitnodiging voor het bal in de brievenbus.
We zouden u ook vriendelijk willen vragen deze oproep te verspreiden onder uw oude rakkers uit die goede oude studententijd.

Alvast bedankt en tot op het galabal!

Tags: 
Een groep waar we enkel de grote activiteiten in posten. Alsook nostalgisch terugblikken op het verleden met oude foto's.
Op deze link kunt u rechts doorklikken naar bepaalde jaren. Alsook kan u op de functies en namen doorklikken zodat u alle gegevens daarover krijgt. Zitten er fouten of onvolledigheden in horen wij dit graag.