Ledenmail 3

afbeelding van Louis

Beste WINAKker

Afgelopen week hebben de schachten de kans gekregen om het studentenleven nog verder te ontdekken. Op de Dr!ll ontdekten ze een deel van Wilrijk, terwijl ze ook als groep een mooi geheel werden! Het schachtenconvent was dan weer een leuke kennismaking met de cantus.

De komende week staat de D00p alweer op het programma, waarop jullie op ludieke wijze ingewijd worden bij WINAK.

Wens je onze activiteiten ook in je Google Calendar te krijgen, kan dat via deze link.

Ut Vivat, Crescat Floreatque WINAK! 

Dixi

Louis Van Gaelen
WINAK Praeses

P.S.: Over iets meer dan een maand staat het WINAK ledenweekend op het programma (25-27 november). Houd dit weekend dus zeker vrij!

Maandag: Interfac - padel

Kan jij de frustraties van die vage proffen niet meer houden? Zin om eens serieus op een balletje te slaan? Deze week is het interfac padel! Let op: de MOVE-pas is vereist en de interfac gaat door op een andere locatie: Antwerp Padelclub. Meer info vind je in het Facebook-event.

Woensdag: Boardgame-avond

Onze laatste activiteit voor D00p is deze gezellige boardgame-avond in den Hagar. Zowel echte bordspellen als een Wii op groot scherm worden voorzien, dus amusement verzekerd! Hier zal je uiteraard ook nog de kans krijgen om een doopformulier te tekenen, zodat je vrijdag mee kan doen aan onze D00p. Meer info vind je in het Facebook-event.

Vrijdag: D00p

1001 0101 0011 1011 1100 1101 0000 1000 1111 …

Oei wacht, jullie hebben de juiste firmware nog niet. Kom dus jullie kleine defecten herstellen en word een echte WINAK-robot op onze D00p. Op deze ludieke inwijding bij WINAK word je een hechte groep schachten en zal je je zeker amuseren. 99% van de WINAK gedoopten raad Oral-B - nee crap, de WINAK-D00p - aan! Meer info vind je in het Facebook-event.

 

 

1 reactie

21
jan

https://t.me/pump_upp - best crypto pumps on telegram
Make 1000% and more within 1 day, join channel @pump_upp !

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.