Ledenmail week 8

Beste WINAKkers

De week was deze week wat rustiger, met enkel de degustatieavond. Een activiteit die wat vroeger begon heeft jullie niet tegengehouden om wat biertjes te komen degusteren. Naast de vele bieren hebben jullie ook van wat frituursnacks kunnen genieten en hebben 2 mensen een prijs kunnen winnen!  

Het spijtige nieuws van de nieuwe maatregelen is ons allemaal ter oren gekomen. Hierdoor hebben we het ledenweekend spijtig genoeg moeten afzeggen. Wat er zal gebeuren voor de komende activiteiten zal nog verder gecommuniceerd worden via de verschillende sociale media, maar ik kan jullie alvast geruststellen dat de activiteiten niet zullen stilvallen! 

Blijf gezond en laten we hopen dat we snel terug onze activiteiten kunnen verder zetten zoals tevoren.

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

Komende activiteiten:

25/11 Schachtenkoning(in)-verkiezing

Ieder jaar krijgen zowel een schacht van het mannelijk, als een schacht van het vrouwelijk geslacht een belangrijke titel. Namelijk de titel van schachtenkoning en schachtenkoningin van WINAK! De schachten zullen zoals altijd strijden voor aan de hand van het beste actje te tonen dat zij het waardig zijn om deze titel te verdienen. Kom kijken hoe zij zich een weg door de avond banen om een jaar lang gratis TDs te verdienen, maar ook dat epische schachtenkoning(in) lintje...

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.