Ledenmail week 6

Beste WINAKkers

Dat verlengde weekend heeft voor iedereen wel deugd gedaan. November is altijd wel een drukke maand, dus een welverdiende rust wordt zeker geapprecieerd voor we er terug invliegen. Dat hebben we dan ook gedaan, met de mooie activiteiten van de laatste week! 

Op Pirates TD hebben jullie je beste piraten kostuums boven gehaald. Samen hebben we de Mariënborgh nog eens laten trillen met de stevige beats, dansende benen en vele sfeer. Natuurlijk staan jullie al te popelen om nog een WINAK TD te kunnen meemaken, en je zal gelukkig niet al te lang hoeven te wachten! Misschien heb je het al zien passeren, maar begin december zal de WINAK Lustrum TD plaatsvinden, waar elk uur wel 56 liter drank wordt weggegeven! Zet 2 december dus alvast in je agenda, want dit wil je niet missen.

Woensdag hebben we eindelijk samen met Hera ons gratis vat in café De Buis ontvangen van Ingenium voor het stelen van hun schild. Het was een gezellige avond, waar vele pintjes zijn gedronken. Ik ben zeker dat iedereen die aanwezig was dit kan beamen!

Lang moeten we niet wachten op een verlengd weekend, want in de volgende week is er weer één! Kom voor dat verlengd weekend nog een cantus meepikken van ons, namelijk de langverwachte WINAK overdrachtscantus. Hier zullen zowel Theumes, Praeses van vorig jaar, als ik overgedragen worden. Geniet mee met ons van enkele pintjes en gezellige sfeer. Hopelijk tot dan!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

Komende activiteiten:

10/11 Overdrachtscantus

Dat coronavirus heeft het erg lastig gemaakt om een waardige overdrachtscantus te organiseren, maar eindelijk is er een moment aangebroken waarop het zal plaatsvinden! Zak op 10 november af naar het schuttershof en zing daar met ons mee enkele liedjes, drink mee enkele pintjes en kijk toe hoe zowel Theumes en Mateo proberen hun overdracht tot een goed einde te brengen. 

16/11 Lustrum degustatieavond

Naar aanleiding van enkele succesvolle online edities vorig jaar, kunnen we eindelijk die degustatieavond in het echt organiseren! Kom op 16 november naar de Vizit mee vanaf 16 uur, waar er erg veel verschillende bieren te verkrijgen zijn aan schappelijke prijzen. Je zal hier verschillende bieren kunnen degusteren, bieren a la carte kunnen bestellen en nog zoveel meer. Voor de niet bierdrinkers is er ook Brut de Pêche aanwezig, en voor de niet alcoholdrinkers is er zelfgemaakte limonade! Zoals eender welke caféavond ben je hier welkom voor een gezellige babbel natuurlijk.

19/11 - 21/11 Ledenweekend

Het weekend waar iedere WINAKker een heel jaar naar uitkijkt (en nu al wel 2 jaar) het WINAK Ledenweekend! Vervoeg ons in Louette-Saint-Piere waar we nog eens een weekend lang de buurt onveilig zullen maken. Een dropping, wisselcantus, TDs, etc. Zullen zoals altijd niet ontbreken. Dit jaar is er ook een BBQ op zaterdagavond waar je kan genieten van enkele vleesjes (of andere dingen, voorzien voor de vegetariërs). Schrijf je snel in via het evenement: https://fb.me/e/2EtaBcRcr.

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.