Ledenmail week 5

Beste WINAKkers

De vijfde week van het academiejaar is daar. Een hele lading aan schachten heeft de WINAK d00p doorstaan, en hebben hun lintje in ontvangst genomen op de ZOB-cantus! Het zijn weer enkele mooie weken geweest, en die weken beloven zich ook voort te zetten.

De stijgende cijfers aan ziekenhuis bezetting houden demotiveren ons niet om activiteiten klaar te zetten waar jullie stoom kunnen afblazen. Wel zal er zo goed als altijd gebruik gemaakt worden van het Covid Safe Ticket, zoals opgelegd. Vergeet deze dus zeker niet mee te nemen. 

Nog niet aangekondigd in de komende activiteiten, maar zeker niet van minder belang is het WINAK ledenweekend! Van 19 tot en met 21 november zullen we dit jaar naar het zuiden van België trekken. Op dit epische weekend zal zoals altijd een dropping, enkele TDs, een wisselcantus etc. Dit jaar zal er ook een BBQ plaatsvinden op zaterdag. Natuurlijk wil je dit weekend zeker niet missen, dus schrijf je op tijd in! Meer info vindt je hier: https://fb.me/e/2EtaBcRcr

Natuurlijk hopen wij met WINAK jullie talrijk deze week terug te zien!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

Komende activiteiten:

2/11 Pirates TD

Zijn jullie klaar voor de meest spetterende TD van het semester? Haal je gestreepte broeken en houten benen maar van onder het stof, want op 2 november trekken WINAK, DIEFKA, K.D.A. en Fabiant met hun piratenschip naar de tropische wateren van de Mariënborgh!

De vaten rum zijn al rijkelijk aan boord geladen en onze DJ piraten brengen jullie de beste sea shanties om jullie voetjes heel de avond op de dansvloer te houden, dus full speed ahead naar de Mariënborgh dinsdag 2 november!

3/11 Ingenium geeft vat aan WINAK & Hera

Het academiejaar is intussen terug volop aan de gang. En hóe beter de dagelijkse sleur die het met zich meebrengt te doorbreken dan met een pint? Met een gratis pint natuurlijk! Ingenium trakteert ons namelijk op een vat nadat Lisa en Toon hun schild hebben bemachtigd. Dus kom zeker op woensdag 3 november naar De Buis om je gratis pint(en) te claimen! 

8/11 Lustrum filmavond

Onze tweede lustrum activiteit van dit jaar! Op deze filmavond zal je zoals altijd van goede films, snacks en dergelijke kunnen genieten. Echter zit deze activiteit in een lustrum jasje, dus zullen er ook speciale acties zijn… Een tip die ik je al kan geven is dat je best al plant om niet thuis te avondeten!

10/11 … Cantus

Natuurlijk kunnen er bij WINAK geen twee weken voorbij gaan zonder een cantus. Wat het exacte concept van deze cantus zal zijn zal later nog duidelijk worden, maar we kondigen deze al aan dat jullie er zeker tijd voor maken. Ik kan je alvast verzekeren, deze cantus wil je niet missen!

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.