Ledenmail week 3

Beste WINAKkers

Die eerste twee weken zijn voorbij gevlogen. Dat we nu plots zonder het te beseffen aan week 3 zitten, is mede te danken aan jullie, om alle voorbije activiteiten zo sfeervol en gezellig te hebben gemaakt!

De OktoberfestTD was weeral een knaller, desondanks de alternatieve locatie. Niet alleen hebben jullie de hele cocktailvoorraad uitgekocht, we hebben ook kennisgemaakt met de nieuwe cocktail “Jäger-icetea”. Of hij nu echt lekker was, of dit aan de zatheid lag, dat laat ik aan jullie over om uit te testen. Het was geweldig om zo veel verklede WINAKkers bij elkaar te zien, nog eens genietende van de muziek die onze gekende KP DJs voor ons draaiden. Het is alvast uitkijken naar de volgende TD!

Op het ontmoetingsmoment voor de eerstejaars is er natuurlijk ook weer goed kennismaking geweest tussen de eerste jaars en het studentenleven. Ze kunnen nu helemaal hun weg vinden van campus Groenenborg tot aan het Fort VI! Ons mooie WINAK kringlied hebben ze ook voor het eerst kunnen zingen. Om te eindigen hebben we allemaal van die heerlijke spaghetti genoten en een paar carapilsjes gedronken voor zij die wilden. Een namiddag die weinig zullen vergeten!

Tot slot was er ook die allereerste WINAK cantus van het academiejaar. Hier hebben de nog niet gedoopte schachten kennisgemaakt met wat een cantus is en hoe het er aan toe gaat. Met grote opkomst waren ze er, en de sfeer zat goed! Dank aan de Antwerp Cricket Club dat we hun locatie hiervoor mochten gebruiken, terwijl we momenteel niet in onze geliefde Hagar kunnen cantussen. 

Hieronder vind je nog de komende activiteiten. We verwachten jullie allemaal met grote opkomst daar! 

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

Komende activiteiten:

19/10 WINAK Boardgameavond

Boardgame avonden maken toch wel de meest knusse en gezellige avonden van het jaar. Of je nu komt om er een babbeltje te slaan met mensen, een pintje te drinken of echt boardgames te spelen, iedereen kan zich er wel in vinden! We zakken hiervoor terug af naar de Bal-enzo in Wilrijk. Zoals altijd kan je hier ook darten of poolen! Nog niet overtuigd? Vergeet niet dat het lustrum is, misschien krijg je nog wel iets… ;) 

22/10 WINAK D00p

Naar jaarlijkse traditie zal de WINAK d00p ook weer doorgaan. Hierbij is iedereen welkom om zich te laten dopen, en zijn commilito welkom om mee toe te schouwen hoe de schachten hun beproeving doorstaan! Het thema dit jaar is, zoals je wellicht uit de banner had kunnen afleiden, Vikings. Benieuwd hoe onze temmer Jef en onze zeden Toon het hebben ingekleed?
PS: Schachten, wees stipt en vergeet jullie cadeautje niet ;)

25/10 WINAK ZOB-Cantus

Nadat de schachten de d00p tot een goed einde hebben gebracht zal de traditionele Zwart Oranje Banier-cantus doorgaan. De banieren zullen mooi ophangen, maar vooral: de schachten zullen dat zwart en oranje op hun borst mogen dragen! Natuurlijk krijgen ze niet zomaar dat lintje. Eerst zullen zij een deel van de cantus moeten doorstaan, waarna ze met een officieel gedeelte hun lintje in ontvangst kunnen nemen. 

27/10 Lustrum poolavond

De eerste lustrum activiteit van het academiejaar, uitgewerkt door het lustrumcomité, zal binnenkort al plaatsvinden. Ook dit zal een avond zijn die doorgaat in de Bal-Enzo. Waaraan kun je je verwachten? Een avond vol acties, sfeer, acties, gezelligheid, acties en… oei ben ik acties vergeten zeggen? Ik denk dat het wel duidelijk is. Kom mee een avondje met ons poolen en genieten van de voordelen die een WINAK lidkaart je geeft!

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.