Ledenmail week 1

Beste WINAKkers

Wat een start van het nieuwe academiejaar! Graag wil ik eerst alle nieuwe WINAK leden welkom heten, maar ook de terugkerende leden bedanken. Het aantal lidkaarten die we deze week hebben verkocht, toont aan dat jullie ook erg hard naar dit lustrumjaar uitkijken!

Maandag op de openingsdag hebben we kunnen genieten van muziek en veel sfeer. Zoals in de krant beschreven werd, hield de regen ons zelfs niet tegen om terug los te gaan nadat corona ons zo lang heeft doen stilzitten. Niet enkel de welgekende WINAK cirkel was aanwezig, maar ook de grote schuurtrein! 

Woensdag werd het jaar voor WINAK dan echt ingezet met de jaarlijkse Openingscaféavond. Deze is doorgegaan in de Bal-Enzo, waar Tom en Sabine weer heerlijke hapjes hebben voorzien. Men heeft hier ook kunnen genieten van het vat dat ik gegeven heb. Echter was dit niet het enige gegeven “vat” van de avond, want samen met de Deus Festi, Arno Verlinden, werd het lustrum dit jaar leven ingeblazen! Hij kondigde de plannen voor het lustrum alvast aan. Het eerste vat van de 56 die zullen volgen werd gegeven, iedereen kreeg namelijk een gratis consumptie. Was je er niet bij? Maak je geen zorgen, er zullen nog vele acties volgen doorheen het jaar, hou daarom deze ledenmails zeker in de gaten!

Volgende week staan we natuurlijk weer paraat met activiteiten, die hieronder zijn opgesomd.
Onze eerste TD van het jaar is daar weer. Dit jaar zal het weer de OktoberfestTD zijn, die voor corona in 2019 zo een succes was!  Jammer genoeg kan deze niet in de geliefde KP doorgaan. Deze zal dit jaar in de Marienborgh, dus laten we er hier een knaller van formaat van maken!

Ook zal er volgende week een online schaaktoernooi plaatsvinden. Doorheen het semester zullen er meerdere schaaksessies georganiseerd worden, naar aanleiding van het succes van het schaaktoernooi vorig jaar. Geïnteresseerd? Kom dan zeker eens langs!

Als laatste wil ik jullie allemaal een fantastisch academiejaar toewensen. Laten we hopen dat die corona binnenkort volledig uit ons leven is verdwenen!

Ut Vivat, Crescat et Floreat WINAK! 

Dixit

Mateo Sierens
WINAK Praeses 2021-2022

 

Komende activiteiten:

05/10 Hera & WINAK OktoberfestTD

Trek je dirndl of lederhose al maar aan, want het is tijd voor de enige echte Oktoberfest TD! Hera & WINAK slaan de handen in elkaar om deze TD weer als een van de eerste TDs van het jaar te brengen. Deze zal doorgaan in de Marienborgh in Edegem. Als je verkleed bent krijg je een gratis bonnetje voor een shotje. Daarbovenop mag je als lid gratis binnen, dus des te meer reden om te komen! Ook zullen gekende KP DJs aanwezig zijn, dus de sfeer zal niet ontbreken ;)

 

09/10 WINAK Online schaaktoernooi

Ben jij de volgende grootmeester schaken? Of eerder iemand die nog maar net ontdekt heeft wat de regels zijn? Zolang je het graag doet, ben je meer dan welkom op dit online schaaktoernooi! Maak alvast een account aan op lichess, want hier zal het toernooi doorgaan. Je vindt het toernooi op volgende link: https://lichess.org/swiss/Ee9CUT2Q. Om deel te nemen heb je het wachtwoord “WINAKschaakt” nodig. Wanneer je dus op deelnemen klikt, wordt er een wachtwoord gevraagd. Er wordt gespeeld met tijdscontrole van 10 minuten.

 

11/10 Kennismakingsmoment eerstejaars

Verder volgt naar traditie ook een kennismakingsmoment overdag naast de campus. Dit is het perfecte moment om niet enkel je mede-eerstejaars maar ook WINAKkers te leren kennen! Verdere info volgt nog, maar zet het alvast in je agenda. 

 

14/10 WINAK Schachtenconvent

De allereerste cantus van het jaar zit er ook binnenkort aan te komen. Hierbij kunnen niet gedoopten eens mee komen om mee te maken hoe een cantus in zijn werk gaat. Nog niet zeker of je cantussen wel leuk gaat vinden? Kom dan zeker hier naartoe! De schachtentemmer Jef Winant en Zedenmeester Toon Meynen zullen je op voorhand een korte uitleg geven over hoe alles in zijn werking gaat, zodat je zeker mee bent. Ook hier volgt nog verdere info!

 

 

Fout | WINAK

Fout

Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.